28
Apr
2016
Posted by: In: Dogodki ali eventi0comments

Po večletnem pedagoškem delu in ustvarjanju na kulturnem področju v ožjem in širšem okolju Dravske doline, sta se zakonca Kresnik odločila za samostojno kariero in leta 1992 ustanovila svoje podjetje.

V podjetju ustvarjajo vse od drobnih logotipov do velikih in prepoznavnih projektov na področju kreative in dizajna. Preko 20 let so se tudi ukvarjali s tiskom na tekstil. Med drugim so tiskali za priznani blagovni znamki Adidas in Hugo Boss iz Nemčije, Okus in Elan iz Slovenije ter na kombinezone Formule 1 za Mc Laren.

Zelo odmevne so bile sejemske postavitve za podjetje KOPA d.d. iz Slovenj Gradca na INFOS-u v Ljubljani, Zeleni program za Gorenje Muta, za Kovine d.d. iz Slovenj Gradca, Varnost d.d. iz Maribora, za Radgonske Gorice iz Gornje Radgone, med drugim so se tudi sami zelo odmevno predstavljali s turistično ponudbo na sejmu Turizem in prosti čas v Ljubljani. Za priznana referenčna podjetja so izdelovali tudi kataloge, prospekte ter druge reklamne materiale. Oblikujejo tudi celostne podobe za najrazličnejše prireditve in srečanja. Pohvalijo se lahko med največjimi projekti Svetovni pokal v ritmični gimnastiki v Ljubljani, leta 2007 in srečanje pediatrov ESSOP leta 2009 v Mariboru.

Izdelujejo unikatna poslovna in protokolarna darila, ki jih odlikuje kvaliteta in izvirnost.

Vedno bolj iskani in cenjeni nasploh pa so tudi umetniški izdelki. Posebej dragocene so slike-portreti, izdelani po naročilu, ki se navadno podarijo kot darilo, na katerega so ponosni tako tisti, ki ga podarijo, kot njihov obdarjenec. Atelje nudi tudi možnost naročila portreta in različnih replik.

skgi_805816_13691

6707_1272827507_26_6707

Zakonca Kresnik sta posebaj ponosna na svojo hči, ki prinaša posebno mladostno svežino in nove izzive z drznimi idejami in odmevnimi slikarskimi razstavami. Najbolj ekskluzivne pa so trenutno njene kolekcije oblačil.

Atelje Kresnik z združevanjem pozitivnih izkušenj, preverjenih rešitev in kreativne uporabe sodobnih tehnologij, ustvarjajo investicijsko učinkovite in oblikovno prepoznavne projekte. Z ljubeznijo do ustvarjanja, se trudijo izdelku pripisati zgodbo, takšno, ki piše spomine in jih sestavi v mozaik naših sanj.

Z vami, za nepozabne zgodbe!

Leave a Reply