11
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

V hitrem tempu življenja, vse daljšem delavniku in naporih dnevih, velikokrat zmanjka časa in energije za čiščenje. Prepustite čiščenje Čistilnemu servisu Metla in se posvetite drugim aktivnostim.

Že preko 10 let nudijo  profesionalno in temeljito čiščenje kar izkazujejo številni partnerji, s katerimi sodelujejo že vrsto let tako pri rednem vsakodnevnem  čiščenju in vzdrževanju poslovnih prostorov, kot tudi stranke, s katerimi poslujejo občasno pri generalanih ali specialnih čiščenjih npr., čiščenje oken, pomoč pri čiščenju stanovanja ali hiše, poskrbijo za čistočo v notranjosti in zunanjosti vašega plovila, ekstrakcija pisarniških stolov, premazi itd. Storitev nudijo glede na vaše potrebe, dnevno, tedensko, mesečno ali le občasno.

Podjetje Čistilni servis – Metla, je profesionalni čistilni servis, ki zagotavlja kakovostno, temeljito in odgovorno storitev čiščenja tako za podjetja in kot tudi fizične osebe. Ukvarjajo se s čiščenjem poslovnih prostorov, skladišč, hiš in stanovanjskih objektov, kuhinj, restavracij in lokalov, pa vrtcev, laboratorijev in plovil.

Prav tako dajejo velik poudarek na globinsko čiščenje  in specialna čiščenja , ki zahtevajo izkušnje in poznavanje materialov, saj le tako lahko dosežejo izvrstne rezultate.

Čistilni servis Metla ima v svoji ekipi ustrezno usposobljen in izobražen kader, ki se stalno izobražuje in je v napredku z novo tehnologijo in tehniko čiščenja.

Torej, ko nimate dovolj časa in znanja za čiščenje prostorov, predmetov ali pa kar celotnega objekta, se obrnite na čistilni servis Metla, ki vam bo pri tem zagotovo pomagal.

Leave a Reply