11
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Sesalnik je nepogrešljiv pri pospravljanju. Na trgu večinoma prevladujejo talne izvedbe, sesalnik pri delu preprosto vlečemo za seboj. Prah pa se zbira v vrečki, filtrih ali v posodi, ki naj bi bili okolju prijaznejši, ker je trajna, in ekonomsko bolj primerna, saj kupovanje vrečk in filtrov ni poceni. V praksi pa takšna prednost zbledi, ker se ob praznenju posode ne moremo izogniti oblaku prahu. Zato so že nekaj let na tržišču sesalniki brez vrečke.

10428576_10152943547989918_2664101356452063711_n

Rainbow sesalnik uporablja najmočnejši naraven element, vodo. Je torej sesalec brez vrečke, s katero patentiran separator ujame s hitrostjo  24000 obratov/minuto vso umazanijo in neprijetne vonjave, ter v vaše domače okolje vrača samo čist in svež zrak. S pomočjo vode in patentiranega separatorja ujame tipično umazanijo gospodinjstva, preostali mikroskopsko majhni delci pa se ujamejo v HEPA nevtralizator. Umazanija, živalske dlake in drobtine izginejo v močni vrteči se krtači Power Nozzle. Ta dvo-stopenjska filtracija ujame 100% umazanijo v vašem domu. Rainbow sesalec ima izredno dolgo življenjsko dobo.  Z lahkim premikanjem sesalca po prostoru, je menjava cevi in različnih nastavkov opravljena v nekaj sekundah. Omogoča tudi osvetlitev poti, da ne bi spregledali delcev umazanije, z vgrajeno LED lučko na električni krtači.

Rainbow sesalec se ponaša z certifikatom, kot prijazen za astmatike in alergike s strani AAFA (Asthma and Allergy Foundation of America). Združenje proizvajalcev aparatov za dom (AHAM – Association of Home Applicane Manufacturers) potrjuje, da je Rainbow sesalec čistilni sistem dokazano zasnovan z namenom manjšanja števila onesnaževalcev zraka, ki omogočajo slabo kvaliteto notranjega zraka. Rainbow dosega Carpet Industry Standard (standard za čiščenje preprog) za vse tri elemente: odstranjevanje umazanije, zadrževanje ujetega zraka in izgled preprog.

 certifikat za preproge

Cenovno je dostopen vsakomur. Vsestranski, okolju ter ljudem prijazen sesalec združuje čistočo in zdravje obenem. Da se lahko prepričate o njegovi vsestranskosti, si lahko uredite rezervacijo predstavitve na vašem domu.

energija zrak

RAINPOLC d.o.o.

Jadranska cesta 27

2000 Maribor

tel.: 08 205 205 8

www.rainbowslovenia.si

www.facebook.com/rainbow.slovenia

Leave a Reply