29
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Duke groupe pravi: »Vse za na jedilno mizo in za v kuhinjo!«

Da, ravno to predstavlja podjetje Duke group, širok spekter dizajnersko oblikovanih krožnikov, sodobno oblikovane posode in košare za serviranje hrane in naravne podlage za serviranje. Odlikuje jih inovativnost in sodobni materiali, kar predstavlja njihovo bogato ponudbo gostinske  opreme.

20-naslovna_slika-7863f4c80d50dc1e

Raznolika ponudba, za vse okuse, ki jo bomo podrobneje predstavili v nadaljevanju prispevka. V drobnem inventarju za Catering, lahko najdete prečudovito kolekcijo artiklov za enkratno uporabo kot so npr., prozorne perle, stekleničke različnih oblik, kozarci, lesene skledice itd. Catering & embalaža za hrano, ki je 100 % Bio, je namenjena predvsem za Finger Food Catering in Takeaway. Tukaj je opaziti, da posebno pozornost namenjajo dizajnu, saj opazimo prekrasne inovativne oblike. Artikli, kot so stojala za finger food, pladnji, Lunch Box-i, skleda za solato, pribor in še bi lahko naštevali. Izbor je raznolik.  Nas je najbolj privlekla posebna kolekcija artiklov, namenjena SUSHI programu. Embalaža je povoščena, zato je primerna tudi za jedi s dresingi in toplimi omakami. Kolekcija artiklov embalaža Bio line pa je primerna za serviranje hrane na prostem. Ponudba Duke groupe zajema še profesionalne kuhinjske pripomočke in gastronom francoske posode, kot droben gostinski inventar.

Najbolj preseneča DG tableware kolekcija, jedilnega servisa vrhunskih mednarodnih dizajnerjev. Trendi sodobnega jedilnega servisa napovedujejo čiste linije, skrito belo tehniko in čim manj nepotrebnih dodatkov. Tak jedilni servis ni nujno brez duše, saj zaživi z ljudmi, ki v njej ustvarjajo svoje obede, se družijo in uživajo. Seveda minimalistični slog ne ustreza vsem. Še vedno v ponudbi najdete drugačen slog, z drugačnimi materiali itd.

224-dolsmartens-ac39e30e9513a979 236-trays-3df9994cd204f25d

Podjetje Duke groupe sodeluje zgolj z zanesljivimi in kompetentnimi partnerji iz širnega sveta in zagotavljajo kolekcije produktov, ki ponujajo sodobne in zanimive oblike, najboljše kvalitete materialov, kontinuiteto pestrega izbora  ter dostavo v 48h. Nekaj slik si lahko ogledate v našem prispevku, več pa seveda lahko najdete na njihovi spletni strani.

http://duke-trading.com/

Leave a Reply