20
Feb
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Lunos d.o.o. je podjetje, ki skrbi za modro prezračevanje za zeleno prihodnost!

rekuperacijski-sistemi

Za vse generacije, ki želijo zagotoviti varno, ekonomično in zdravo kulturo bivanja ponuja LUNOS d.o.o. rešitve.

2986_1380612492_508_2986

Njihova ponudba zajema inovativne, učinkovite in preverjene sisteme, ki zagotavljajo varno, ekonomično in zdravo kulturo bivanja. Najboljši in najbolje prodajan proizvod, je prezračevalni sitem LUNOS, ki odpira povsem nove dimenzije v kulturo bivanja. Prezračevalni sistem Lunos e2 je bil namreč v Nemčiji nagrajen z industrijsko nagrado »Best of 2012« ter nagrado za energetsko učinkovitost »Best product of the year 2012« v kategoriji funkcionalnost in ekologija.

3054_1380612494_681_3054

Z uporabo zelo trpežnih kompatibilnih komponent in ugodnih rešitev so v bivalnih objektih dosegli znatno izboljšano mikroklimo v stanovanju in primerne pogoje za zdravo gradbeno substanco brez vlage. Kontinuirano zagotavljanje takšnih rezultatov je uvrstilo LUNOS med vodilna podjetja – partnerje pri novogradnjah in obnovi objektov.

Sistem LUNOS je cenovno ugoden in izjemno enostaven za vgradnjo. Zaradi svoje enostavnosti je primeren tako za vgradnjo v starejše hiše ali stanovanja, kot tudi v novogradnje. Prezračevalni sistem LUNOS deluje 24 ur na dan, je skoraj neslišen, porabi izjemno malo energije, prav tako, pa nam prihrani do 30 % energije v primerjavi z zračenjem skozi okna.

Torej, ne pozabimo na prezračevanje, saj si tako izboljšamo bivalne razmere, prihranek pri ogrevanju in enostavna vgradnja.

Zaupanja vredno nemško podjetje LUNOS, s kar 50 letno tradicijo, ki je v svetu znan po inovativnem prezračevalnem sistemu.

Leave a Reply