02
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1997, z več kot 30-letnimi delovnimi izkušnjami. Lastnik podjetja je Bogdan Rupnik. Nudijo kvalitetne, strokovne in natančne storitve na področju elektro inštalacij. To so dela elektro inštalacije, adaptacije in novogradnje, montaža in prestavitve elektro merilnih naprav v stanovanjskih objektih, pregledi in popravila plinskih naprav v gospodinjstvu s pooblastilom plinarne elektro vzdrževanje industrijskih strojev ter delo z dvižno košaro.

kosara_1 kosara_2

Podjetje se lahko pohvali z različnimi pridobljenimi certifikati. Dve leti zapored je pridobilo certifikat Excellent SME. Pridobljen imajo tudi certifikat stikalničar v elektroenergetiki, certifikat za opravljeno usposabljanje s termovizijsko opremo in certifikat protieksplozijske zaščite za delo na napravah.
image001image002

Z uporabo sodobnih merilnih in diagnostičnih naprav je obseg njihovih storitev zelo širok. Med drugimi vam uredijo vse vrste elektro inštalacij, vezavo elektro omaric, meritve elektroinštalacij, elektro vzdrževanje strojev, komunikacijskih vozlišč, krmilja sončnih elektrarn, kompenzacijske naprave, varjenje termoplastov in druge.

Njihove reference bogatijo velika podjetja kot so Petrol d.d. Ljubljana, Hidria d.o.o., Javor pivka d.d. itd.

Vse storitve opravijo z upoštevanjem vseh predpisov in standardov. Imajo dober in pošten odnos do svojih strank, svoja dela pa opravljajo zelo kvalitetno.

Najbolj nam je padel v oči njihov slogan;
Poceni servis se nam prej ali slej pošteno in drago maščuje!

Dokaz pa si lahko ogledate na spodnji sliki.

poceni_vzdrzevanje
Nas so prepričali, pa vas?

Leave a Reply