01
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

VIZITKA -50% POPRAVEK_1

Felix trade d.o.o., trgovina, ki se ukvarja z nakupom in prodajo blaga iz stečajnih mas in drugih virov že od leta 1990. Odkupujejo pa tudi vse ostalo.

Nudi raznoliko ponudbo outlet artiklov. Naša radovednost nas je popeljala v BTC, halo A, vhod A3, Trgovina BUS BUS in BUS BUS MEGA, na Šmartinsko 152 (zgornja etaža), kjer smo bili prijetno presenečeni nad ponudbo.

V njihovi ponudbi najdete blago za gospodinjstvo, obutev, športne drese različnih priznanih blagovnih znamk, igrače Lego ter ostale, različna orodja in računalniške dodatke. Cene so seveda nižje kot pri konkurenci. Blago pa se vsakodnevno menja. Pri njih velja pravilo, da tisti kupec, ki prej pride, tudi prej dobi.

Vsekakor nas je najbolj navdušila nižja cena za dobro kakovost, ki lahko znaša tudi 50% in več nižje. Naša vedoželjnost nas je pripeljala do lastnika podjetja, ki nam je povedal, da so mu odzivi njihovih strank izjemno pomembni, zato je vsak posamezni kupec, ki je zadovoljen z njihovimi storitvami in blagom, ki ga ponujajo, pomeni nagrado in spodbudo za naprej.

V dolgoletnih letih delovanja so postali priljubljeno in prepoznavno podjetje na slovenskem trgu. Vsem, priporočamo najboljši izbor blaga v Felix trade d.o.o. za tista najbolj prijetna doživetja v življenju. Ker se bliža čas obdarovanja, vam predlagamo, da obiščete trgovino in zagotovo boste našli primerno darilo za svoje najbližje. V njihovi ponudbi najdete butelke vina, Traminec, Rumeni muškat, Renski rizling, Chardoney,  vina iz kleti Vinag Maribor in druge po “smešno” nizki ceni, kozmetiko tujih blagovnih znamk, stole Liko, smučarske hlače Toper, pa tudi veliko novoletnih okraskov  itd. So pa tudi uvozniki za Swarovski kjer npr., dobite darilni komplet kozarcev po zelo ugodni ceni.

f

Priporočamo in se že veselimo novih raznovrstnih ponudb, ki nam jih ponuja Felix trade.

Leave a Reply