10
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

logotip

Podjetje SiPRO s svojimi večletnimi izkušnjami, ki posluje že od leta 1991, znova in znova preizkuša nove izdelke. Vse z namenom, da prodaja kvalitetne in funkcionalno učinkovite izdelke, kar FOSCAM nadzorne IP kamere definitivno so.

V nadaljevanju predstavljamo FOSCAM nadzorne IP kamere.  FOSCAM se od njegove ustanovitve osredotoča na nadzorne kamere na področju varnosti in zaščite. S časom in vloženim razvojnim trudom je uspel zagotoviti najboljše in cenovno ugodne varnostne kamere, ki nudijo nadzor kupcem po vsem svetu, tako, da se zagotovi boljše življenje z več miru, sreče in varnosti.

Podjetje FOSCAM ima celovit sistem zagotavljanja kakovosti, kar dokazuje s standardom ISO 9001: 2000. Večina produktov je CE, FCC, RoHS odobrena. Produkti FOSCAM imajo dober ugled in se prodajajo v Evropi, Ameriki, Avstraliji, kot tudi na Tajvanu.  Lahko se uporabljajo doma, pisarni, skladišču, verižni trgovini, banki, vrtcu, šoli, bolnišnici, javni varnosti itd. Foscam IP videonadzorne kamere so enostavne za priključitev in jih lahko priključi prav vsak, ki ima vsaj malo znanja z področja računalništva. Enostavna namestitev videonadzora za domače uporabnike in manjša podjetja. Brezžične ali žične IP kamere proizvajalca Foscam so zasnovane za zagotavljanje, ogled ali snemanje slike ali video posnetkov v izbrani spletni brskalnik, pametni telefon ,tablični računalnik, NVR snemalnik  ali aplikacijo na osebnem računalniku. Kamere Foscam imajo možnostjo snemanja tako v lokalnem omrežju kot tudi  preko interneta od kjerkoli.

SiPRO Ivan Hajnže s.p. kot uradni zastopnik za Slovenijo, z dovoljenjem podjetja FOSCAM  ponuja v svoji spletni trgovini FOSCAM produkte – IP kamere za videonadzor http://www.foscam.si. in/ali v njihovi spletni trgovini SiPRO – http://www.sipro.org . Osebno pa poslovalnici podjetja, na lokaciji v Slovenj Gradcu, Ronkova ulica 4.

Leave a Reply