18
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

NAJBOLJSI_03

Fotooptika z dvajsetletno tradicijo v Izoli, svojim strankam omogoča strokovno in kakovostno celovito oskrbo vida. Upamo si trditi, da gre za eno izmed najboljših optik na Primorskem. Nad njihovo ponudbo očal, preventivnih pregledov ter ostalih optičnih pripomočkov, smo se navdušili in o vsem tem, prepričali tudi sami.

shapeimage_1

Poleg preventivnega pregleda vaših oči, lahko opravite ves nakup optičnih pripomočkov. V Fotooptiki Rio se vsakemu posamezniku posvetijo individualno, s ciljem skupne rešitve, za lepši pogled na svet.

Specializirani so v meritvah dioptrije za očala in kontaktne leče, pomagajo in svetujejo pa tudi pri izbiri primernih korekcijskih okvirjev ali sončnih očal različnih blagovnih znamk. Uporabnike leč naučijo, kako vstaviti lečko v oko, kako jo odstraniti, rokovati in negovati.

COMPUTER-BILD-berichtet-Grosses-Sparpotenzial-bei-Kontaktlinsen-Shops-im-745x559-69649cbb33f976fa

Njihovi strokovnjaki vam bodo pokazali vse razpoložljive možnosti pri izbiri sončnih očal in vam pomagali najti najboljša, s popolno UV zaščito in vašo dioptrijo. Imajo namreč na voljo pester izbor sončnih očal priznanih blagovnih znamk s fotokromnimi stekli, posebno sončno zaščito za športno udejstvovanje, vkjučno z obarvanimi lečami, polarizacijska stekla, ki zmanjšujejo bleščanje, in še več.

Strokovna ekipa v Fotooptiki Rio je znana po prijaznosti, strokovnosti, in raznovrstni ponudbi.
 Resnično se trudijo, da svojim strankam s pestro ponudbo in individualnim pristopom ustrežejo.

Leave a Reply