15
Feb
2017
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Golf igrišče Diners Ljubljana se nahaja le nekaj kilometrov stran od letališča Jože Pučnik, v neposredni bližini Šmarne gore ob lokalni cesti med Pirničami in Smlednikom. Je najsodobnejše opremljeno privatno golf igrišče v Sloveniji. Igrišče je bilo odprto leta 2009 in je dostopno vsakomur.

 

Srce človeku zaigra že ob samem vstopu na igrišče, prekrasen skalnjak ter prečudovita zelena oaza človeka v trenutku pomirita in pričarata dobro voljo. V Restavraciji Evergreen si lahko privoščite številne dobrote, od kavice pa do najbolj zahtevnih kulinaričnih mojstrovin.

Golf igrišče je gostilo dve evropski prvenstvi leta 2012 in 2014. Igrišče se uvršča med najbolj urejena golf igrišča v tem delu Evrope. Igrišče se ponaša z izjemnim lesenim klubskim objektom in vrhunsko kulinariko. V letu 2016 bo kandidiralo za izbor top 100 golf igrišč v Evropi.

PREDSTAVITEV IGRIŠČA 2015

Na golf igrišču organiziramo tečaje golfa, kjer lahko vsakdo postane golfist že za 99€. Številna podjetja na golf igrišču prirejajo svoja poslovna srečanja in team buildinge s predstavitvijo golfa. Vsi obiskovalci lahko obiščejo športno golfsko trgovino Hole in One, v kateri vsakdo najde kaj zase.

V Sloveniji že nekaj let poteka akcija, Slovenija igra golf, kjer lahko vsakdo v 14 dneh za 99€ opravi tečaj golfa, postane član Golf zveze Slovenije ter se včlani v enega od slovenskih golf klubov. Z akcijo želimo vsej Sloveniji pokazati, da je igranje golfa dostopno vsakomur in ne le izbranim, poleg tega pa večini postane način življenja in kvalitetno preživljanje prostega časa v sožitju z naravo.

V prvi diplomski nalogi v Sloveniji s področja golfa, je avtor diplomske naloge ter idejni vodja golf igrišča Marko Štirn leta 1996 zapisal naslednjo misel:

“Igranje golfa v mladosti pomeni popotnico za starost,
igranje golfa v starosti pa pomeni ohranjanje mladosti”.

SMLEDNIK 200, 1216 SMLEDNIK
T. +386 51 623 883, +386 51 262 226
E. info@golf-ljubljana.si  www.golf-ljubljana.si

Leave a Reply