12
Nov
2015
Posted by: In: Izobraževanje0comments

Logo_Tempera

Izobraževalni center Tempera ima zagon, odločnost, vizijo, da uresničuje svoje poslanstvo. V IC Tempera prihajajo ljudje zato, da so del nečesa novega in iz nje odhajajo bogatejši. Postanejo lastniki preprostih orodij, ki jih lahko takoj uporabijo v praksi ter podarijo še drugim ljudem. Za ta preprosta orodja prejmejo s strani Tempere doživljensko garancijo, toda samo v primeru, če jih bodo vsak dan preizkušali in uporabljali. Glavne storitve IC Tempera:

  • Poslovni treningi, team buildingi in izobraževanja po meri za podjetja in organizacije.
  • Interaktivne delavnice za posameznike s področja poznavanja temperamentov, vzgoje otrok in osebne odličnosti (starše, dedke, babice, partnerje, zakonce, prijatelje, …).
  • Individualna osebna svetovanja – coachinge (partnerski odnosi, komunikacija v družini, vzgoja glede na temperament otroka, …).
  • Analiza vašega osebnega potenciala (lastnosti vašega tipa temperamentne osebnosti).
  • Prednovoletna srečanja Skok v 2016 – Skrbno pripravljeni zaključeni mini treningi, so namenjeni ekipam od 5 do 25 sodelavcev ali poslovnih partnerjev in zajemajo celovit paket.

POWERPOINT PREZENTACIJA (download)

Nas je najbolj navdušila novost, ki jo ponujajo v IC Tempera. To je mini trening, prednovoletno srečanje za vaše sodelavce, ki se imenuje:  Skok v 2016-izbira zmagovalcev.

prva

Skok v odkritje zmagovalnega duha v sebi in vaši sodelavcih. Mini treningi so namenjeni od 5 do 25 sodelavcev ali poslovnih partnerjev. Zajemajo celovit paket.

Ne bo manjkalo sproščenosti, predvsem pa zabavnega prenosa znanja v prakso, da boste v 2016 resnično obiskovali fitnes, razvili svoje potenciale, se s svojimi otroci prijazneje pogovarjali in nenazadnje, končno prevzeli pobudo pri novem projektu itd. Šalo na stran, na mini treningih boste izdelali lasten mini zemljevid, ki vam bo koristil pri vpeljavi novih in enostavnih korakov za boljše življenje, izpolnjujoče odnose tako v poslovnem, kot zasebnem življenju, ter končno naredili vse tisto, kar vedno odlašate.

druga

Podarite sebi, sodelavcem in vašim poslovnim partnerjem polno žlico znanja in motivacije ter obenem prebudite zmagovalnega duha in v novem letu resnično posezite po uresničitvi ciljev, vse to pa začinite z dobro hrano in kapljico. Več o programih: http://www.tempera.si/aktualna-izobrazevanja/prednovoletna-srecanja-skok-v-2016

Srečanje traja do 5 ur.

  • Za rezervacijo in ponudbo nas pokličite na 040 51 51 66 ali nam pišite jerman@tempera.si in z veseljem vam bomo pomagali izbrati najprimernejši trening za vas.

Naša ekipa se bo zagotovo udeležila, pa vi?

Leave a Reply