10
Jan
2016
Posted by: In: Promet0comments

Specialistično podjetje Avtoelektronika-Črnuče iz Ljubljane, z lastno dejavnostjo ponuja vse diagnostične storitve, na katere se lahko resnično zanesete. Predvsem boste dobili pri njih pravo diagnozo, kar močno zmanjša stroške popravila.

Imajo veliko zalogo rezervnih delov in pa izjemno usposobljeno ekipo avto diagnostikov in razvojnikov, tako da raje kot zamenjajo, obnovijo ali pa popravijo okvarjeno komponento, kar tudi poceni končni strošek popravila, posebej pri dražjih komponentah. Podjetje zaposljuje tudi dva Dipl. Inž. Mehatronike, kar je verjetno posebnost v servisni dejavnosti. Avtoelektronika-Črnuče, poskrbi za kompleten servis vašega avtomobila tudi mehanične storitve in električne, specializirani so pa za diagnostiko napak in samo avtoelektroniko.  Njihovo glavno “orodje” je znanje, pri tem pa uporabljajo najsodobnejšo opremo in inštrumente.

Izkušena ekipa strokovnjakov, v sodobno opremljeni delavnici, z najsodobnejšo tehnologijo, vam zagotovo pomaga odpraviti prav vse težave pri vašem vozilu.

Nudijo kompletno chip tuning storitev na enem mestu. Chip tuning je optimizacija parametrov v motornem računalniku. Namen optimizacije je višja moč in učinkovitost motorja, pri kateri je potrebno obdržati elastičnost in vzdržljivost motorja. Od leta 2005 so povsem na novo opremili čip tuning oddelek in ga opremili tudi s 4×4 merilnimi valji za merjenje moči ter navora. V to dejavnost sodijo pogosta popravila in obnova krmilnikov zračnih blazin, popravila črpalk goriva (Bosch črpalke), popravila števcev hitrosti in ABS krmilnikov ter še naprej odkodiranje in popravila avto-radiev. Del dejavnosti zajemajo tudi nastavitve motornih čipov in kontrola nastavitev na elektronsko nadzorovanih valjih. Poleg obnašanja vozila motorja med delovanjem izmerijo tudi doseženo dejansko moč in vse podatke zabeležijo v primerljivo tabelo. Za vse, ki kupujejo ali prodajajo rabljeno vozilo je na voljo tudi hčerinska firma Automarket, ki deluje na istem naslovu. Lista vozil v prodaji je na spletni strani www.automarket.si.

2

Zanesljivost podjetja Elektronika vsekakor potrjujejo zveste stranke. Kot njihova stranka lahko uživate v celoviti ponudbi vseh diagnostičnih storitev na enem mestu. Nemudoma reagirajo na posebne želje, naročila in jih izvedejo na enostaven in nebirokratski način.

Ker so v podjetju venomer stremeli k napredku in redno dopolnjevali obseg dejavnosti, prav tako pa tudi opreme in tehnologije, je nemogoče v nekaj besedah strniti vse spremembe, ki so v tem času spreminjale podobo podjetja. Zato podjetje Avtoelektronika-Črnuče iz Ljubljane sodi med vodilno podjetje na področju diagnostike, servisa in chip tuninga, z usposobljenim osebjem s katerim jamčijo profesionalnost in zanesljivost svojega delovanja.

Leave a Reply