03
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

V današnjem prispevku bi vam želeli predstaviti najbolj inovativno rešitev za vaše slike ter programsko opremo G-Digital, ki je uporabna tudi v domačem okolju.

Namreč, vsi imamo ogromno slik in video posnetkov, ki smo jih posneli s telefonom ali digitalnim fotoaparatom. A žal, velikokrat te slike ali video posnetke nekje shranimo in jih večina od nas zelo redko ali nikoli več ne pogleda. Zakaj? Enostavno zato, ker to zahteva veliko časa, ki ga vedno primanjkuje.

S pomočjo programske opreme G-Digital je to enostavno. Displej lahko razdelimo na več regij, v eni regiji prikazujemo slike, v drugi video posnetke, zraven pa lahko še RSS novice, vremensko napoved, uro itd.

Slike in video posnetki se bodo tako neprestano vrteli, vi pa si jih boste mimogrede ogledali, ko boste delali kaj drugega. Sčasoma bo postal ta displej del vašega doma in vaši lepi spomini ne bodo utonili v pozabo.

Primer take konfiguracije lahko vidite na fotografijah spodaj, seveda pa si vsak posameznik lahko konfiguracijo displeja priredi po svoje.

Digital Signage vedno bolj postaja del našega vsakdana kot:

  • učinkovito marketinško orodje (oglaševalska industrija, trgovina, javni prostori itd.),
  • učinkovit kanal za posredovanje informacij (transport, ustanove v zdravstvu, šolstvu, interno korporacijsko informiranje itd.,
  • učinkovito sredstvo za promocijo in utrjevanje blagovnih znamk.

Naj razložimo na primeru. Poslovni partner, ki pride v vaše podjetje in že na vhodu vidi pozdrav na displeju s svojim imenom in logom svojega podjetja, si bo o vas že na vhodu ustvaril pozitiven vtis. S tem pokažete vaš profesionalen odnos do poslovnih partnerjev. Nadaljevanje poslovnih razgovorov bo takoj lažje.

Podjetje GD d.o.o. svojo programsko opremo pod blagovno znamko G-Digital razvija že od leta 2008. Preko sistemskih integratorjev ali distributerjev so prisotni že v več kot 15 državah. Nekaj instalacij pa imajo tudi v Sloveniji, v raznih  hotelih, igralnicah, šolah, turističnih lokacijah, podjetjih itd. Veliki dosežki podjetja GD in potrditev, da jim zaupa vedno več potrošnikov in podjetij, kaže na odličnost. Lahko bi rekli, da ravno zaradi tega, da je zaradi avtomatiziranega osveževanja in ostalih funkcionalnosti  najbolj odzivno podjetje programske opreme na tržišču v slovenskem prostoru. Prav zato lahko strankam zagotavljajo odlične nakupne priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Za več informacij jih lahko kontaktirate po elektronski pošti sales@g-d.si ali na telefon 051 319 555 (Ljubo).

Leave a Reply