07
Dec
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja1comments

Okna morajo biti izbrana premišljeno, saj morajo ustrezati splošni podobi objekta. Ena temeljnih nalog oken je tudi dovajanje zadostne količine svetlobe v prostor. Napredni materiali in sodobni tehnološki postopki omogočajo izdelavo kakovostnih oken, ne glede na vrsto osnovnega materiala. V današnjem prispevku vam predstavljamo podjetje IN-PLAST, ki ponuja ponuja vse to; okna, vhodna vrata, police, senčila in kakovostno montažo.

image002

V podjetju IN-PLAST si prizadevajo, da strankam ponujajo le najbolj kakovostne produkte, z ugodno ceno. V sodelovanju s priznanimi evropskimi dobavitelji poskušajo na trgu ohraniti mesto najboljšega ponudnika PVC oken. Najbolj pomembna je kakovost in dovršenost proizvodnje ter kakovost osnovnih uporabljenih materialov, ki določajo lastnosti dobrih oken.

Zakaj izbrati ponudnika IN-PLAST?

Dobili boste 50% popust, kratek dobavni rok (2-3 tedne), estetsko elegantno obliko profilov nemškega proizvajalca, uporabo 5,6

image001

In tudi 8 komornih profilov, vse na enem mestu; PVC, PVC-ALU, ALU, maksimalno energijsko učinkovitost, visoko stopnjo bivalnega udobja in odlične vrednosti toplotne in zvočne izolativnosti.

Ob vsem tem s strokvnimi nasveti svetujejo na vašem domu, kjer naredijo tudi vse potrebne izmere. In nenazadnje so kljub visoki kvaliteti izdelkov cenovno zelo konkurenčni.

Vodilo podjetja IN-PLAST:

“Varnost, varčnost in počutje kupca so naše vodilo”!

Leave a Reply