02
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Enya d.o.o. je uveljavljeno podjetje, s področja grafičnih storitev. Najbolj prepoznavni so v zelo dobri izdelavi pleksi stojal, štampiljk, vizitk, varnostnih znakov in tabel za označitev (za označitev parkirišč za podjetja, lokale in zasebne hiše).

Podjetje ponuja širok nabor kvalitetnih grafičnih storitev. Sodelujejo z naročniki pri načrtovanju in izdelavi osnutkov in se prilagajajo strankam v želeni količini, ustrezni kvaliteti, cenovni ustreznosti in rokih izdelave.

Cilji dela Enya d.o.o., so naravnani na celovito ponudbo storitev, od priprave do izdelka, pa naj bo to vizitka, žig, etiketa, ali predstavitev vaše dejavnosti.

Izdelujejo reklamne, označevalne in opozorilne napise, za označevanje zunanjih in notranjih prostorov, grafično opremo vozil, s samolepilnimi folijami ali magnetnimi nalepkami. Prav tako izdelujejo štampiljke, vizitke, cenike, vabila, namizna pleksi stojala, okvirje in druge artikle za predstavitev vašega reklamnega materijala in večjo prepoznavnost vašega podjetja.

stojala-okvrji-1

stojala-okvrji-2

V prodajnem programu imajo tudi poslovna in promocijska darila in ponudbo tiska, kar vključuje vse od sitotiska, tampotiska in tiska na tekstil.

V podjetju vam bodo vedno prisluhnili in skupaj z vami našli najprimernejšo rešitev. So eno najbolj prepoznavnih grafičnih podjetij v svoji regiji.

Več o njihovi ponudbi si lahko ogledate na povezavi:

http://www.graficne-storitve.com/

http://www.reklameenya.com/

Leave a Reply