12
Dec
2017
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja1comments

ŠUMI ČISTILKO je podjetje, ki velja za sodobno in zanesljivo podjetje, ki se ukvarja z vsemi vrstami čiščenja objektov od tal do strehe. Nudijo kakovstne storitve čiščenja vseh vrst objektov in si želijo biti prisotni v vsakem domu, vsakem podjetju, pisarni, hodniku, kopalnici in tako izboljšati kakovost življenja in zdravja ljudi. Njihova ponudba zajema torej več vrst čiščenj – od rednih čiščenj poslovnih prostorov, stanovanj ali hiš do globinskih, generalnih ter priložnostnih čiščenj.

Ko smo se pogovarjali z direktorjem Miranom Šušak podjetja Šumi pravi so jim najbolj pomembne naročnikove želje, zato vedno poskrbimjo za prilagodljivost in čiščenje po meri. Med svoje prednosti uvrščajo kratek odzivni čas, ker imajo vrhunsko organizirano delo, kar jim omogoča hitro in kvalitetno realizacijo naročenih storitev.

Ker cenijo potrebe, želje in čas strank nudijo redna, dnevna, tedenska, mesečna ali občasna čiščenja, tako v bivalnih enotah, kot tudi v poslovnih prostorih. Vse vrste čiščenja izvedejo ažurno, po naročilu v obsegu in terminu, ki se določijo v dogovoru z naročnikom.

Kaj odlikuje čistilni servis ŠUMI ČISTILKO?
Odlikuje jih odgovornost, natančnost, fleksibilnost in hitra odzivnost. V najkrajšem možnem času, kjerkoli v Ljubljani, vse do Primorske, ob minimalnem vplivu na okolje, natančno očistijo vse tudi najbolj trdovratne nečistoče, saj le tako lahko pridejo do svojega glavnega cilja – kakovosti. Priznane reference, zadovoljni naročniki, vse to odlikuje čistilni servis ŠUMI ČISTILKO. Kot podizvajalec skrbijo za čistočo v Stočicah.

 

Za dodatne informacije in vprašanja, lahko pišete na email susakmobil@gmail.com. Dogovorili se boste za sestanek ter skupaj našli rešitev za vaš prostor in površine v njem.

ŠuMi trgovina, Miran Šušak s.p.
Pivška ulica 6, Postojna, 6230 Postojna
M: 064 226566

Leave a Reply