03
Feb
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

»Dober dan se prične z dobrim spancem!« V kolikor so noči odlikovane s kakovostnim spancem, se le to pozna tudi na nivoju naše energije. Podjetje Zatex d.o.o. je pravšnji naslov za to in tako smo našli spletno trgovino Zatex s široko ponudbo celotnega hišnega tekstila (http://www.trgovina-zatex.si).

2.Felicia good posteljnina Zatex

Za podjetje Zatex je značilno, da se je usmerilo v izdelavo izdelkov za katere je značilen  poudarjen  pristop do oblikovanja in uravnoteženo razmerje  vrednosti za denar.  Njihova področje delovanja zajema tako maloprodajo, veleprodajo in ponudbo za gostinstvo in hotele.

Nas pa je zamikala njihova spletna trgovina, kjer smo si ogledali ponudbo hišnega tekstila. Lahko najdete tekstil za kuhinjo, spalnico, kopalnico ter tekstil za plažo.

Hišni tekstil v njihovi ponudbi je oblikovan in izdelan v Sloveniji. Nas je najbolj zanimala spalna ponudba, vzglavnikov, prešitih odej, rjuh, in posteljnine. V spletni trgovini Zatex lahko namreč v njihovi ponudbi izbirate med različnimi materiali, barvami, vzorci, in tudi med kakovostnimi razredi.

1.Felicia good posteljnina Zatex

5 4

Za dober spanec potrebujete kakovostno prešito odejo, vzglavnik, posteljnino, pregrinjala, nadvložek, platno, saten, flanela, krep, rjuhe, prevleke za vzglavnike in izdelava po meri. Vse to najdete v spletni trgovini Zatex. Obenem ponujajo tudi izdelavo po meri, za cene artiklov izdelave po meri in več informacij jih kontaktirajte na prodaja@trgovina-zatex.si, kjer vam bodo z veseljem svetovali.

Trenutno razvijajo novo kolekcijo posteljnine satena z modnimi digitalni potiski, spomladansko kolekcijo bombažne posteljnine in prtov.

Leave a Reply