20
Feb
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja1comments

Višje temperature bodo zvabile na ceste že kar nekaj motoristov, zato vam predstavljamo eno izmed vodilnih motorističnih trgovin BS CENTER iz Ljubljane, ki se nahaja na Šmartinski cesti 199.

Trgovina je specializirana za prodajo motornih koles in dodatne opreme za motor in motoriste. Zaradi številnih zadovoljnih strank, nas je presenetil njihov prijazen oseben odnos do strank.

V trgovini BS CENTER ponujajo celotno paleto Yamaha izdelkov na enem mestu, vključno z originalno dodatno opremo, rezervnimi deli, potrošnim materialom ter originalnimi oblačili Yamaha. Obenem boste s strani osebja deležni strokovnih in kvalitetnih informacij o izdelku za katerega se zanimate.

Motoristična oprema je na voljo za praktično vse vrste motornih koles. So generalni zastopniki za več kot 40 znamk dodatne opreme (SIDI, HJC, A-PRO, RACER, CLOVER, MODEKA, FORCEFIELD, KIDDIMOTO, INTERPHONE, DAINESE, OXFORD, LSL itd.).

Pri nakupu opreme in motociklov vam je na voljo vrsta finančnih rešitev.

Še tako dober motocikel je brez motoristične opreme njegovega voznika praktično neuporaben. Za rešitev takega problema lahko izbirate v trgovini BS CENTER med različnimi motorističnimi oblačili, čeladami, kovčki, škornji in vse ostalo bolj ali manj nujno opremo za vožnjo z motorjem. Prvi pogoj za kakršnokoli udejstvovanje z motorjem je zagotovo čelada. Te so na voljo v različnih velikostih, tako da lahko brez težav najdete sebi primerno in zadostite osnovnim pogojem varnosti in pravil. Obleka motorista je sestavljena iz motoristične jakne, hlač, rokavic in škornjev. Eden pomembnejših kosov je jakna, ki mora biti neprepustna za veter, nepremočljiva in dobro zračna. Ob tem je njena funkcija predvsem varovalna, saj te mora s pomočjo različnih ščitnikov in oblog, ki so nameščeni večinoma na kolenih, komolcih in hrbtu, ob morebitnem padcu obvarovati pred poškodbami. Biti mora pravilne velikosti ter iz kakovostnih materialov, saj te za nemoteno vožnjo z motorjem ne sme ovirati. Pri rokavicah in škornjih je pomembno predvsem da so nepremočljivi, neprepustni za veter ter trpežni in udobni.

Motoristično opremo in motocikle lahko naročite tudi preko spletne trgovine www.bscenter.si. V kolikor pa vas poleg motociklizma zanima še nakup opreme za kampiranje, šport in prosti čas, lahko to najdete na njihovi novi spletni strani podjetja www.prosticas.si.

V trgovini vam bo ekipa strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami in širokim spektrom znanja s področja motociklizma svetovala za dober nakup, namreč v trgovini BS CENTER boste našli prav vse, kar potrebujete, za varno in udobno vožnjo z vašim jeklenim konjičkom.

logo1 logo2

Leave a Reply