11
Jan
2016
Posted by: In: Gostinstvo, Obrtniki in ostala podjetja0comments

Kavarna in restavracija Plato, s pogledom na ljubljanski Nebotičnik in Kamniške Alpe, se nahaja v samem mestnem jedru, v Ljubljani.

3

V prečudovitem ambientu kavarne in restavracije Plato, vas bodo navdušili z odlično postrežbo kulinaričnih dobrot, ki jih pripravljajo.

1 2

V jedilnem listu boste našli, veliko svežih in okusnih jedi kot so testenine na različne načine, velike solate, ki si jih boste lahko privoščili kot samostojen zdrav in lahek obrok, mesne jedi, steake, hobotnico in še mnogo več. Hrana je sezonska, sveža, lahka, zdrava, z okusom po Sredozemlju. V njihovi ponudbi najdete dnevne in a-la-carte jedi.

4 5 6

Zadovoljili bodo tudi tiste sladokusce, ki si bodo zaželeli odličnih sladic in se posladkali v kavarni, ki se nahaja v prtličju. V kavarni vam postrežejo z dnevno svežimi slaščicami in tortami, ki jih pripravljajo sami. Posebej so ponosni na Dunajsko kremno rezino in čokoladno torto. Lahko se razvajate z več različnimi okusi kav, čajev in toplih ter hladnih napitkov ali pa se ohladite z odličnim, prav domačim sladoledom. Na voljo je veliko dobrega in okusnega. In nenazadnje, sveži in bogato obloženi sendviči. Vse to in še več si lahko privoščite na dveh velikih vrtovih pred in ob lokalu. Presenetili vas bodo tudi z zanimivo izbiro sezonskih jedi.

Kavarna in restavracija Plato, v kateri se zaradi elegantnega, modernega ambienta, simpatičnega osebja in doživljajskega degustacijskega menija ter prijaznih cen, počutiš odlično!

Vabljeni in prepustite se platonskem razvajanju.

Leave a Reply