23
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Navkom-53

Pozabite na ključe in svoja vrata odprite s prstom. Prav ste slišali, gre za prvi tovrstni izdelek na svetu, ki ga ponuja prvo specializirano podjetje v Sloveniji, za razvoj in proizvodnjo elektronskih naprav na področju kontrole pristopa, Navkom d.o.o..

Usmerili so se predvsem na trg osebnih uporabnikov, izdelki pa delujejo na principih biometrične identifikacije.

Direktor podjetja Tadej Weber je dejal:

Raziskujte svet svobodno, shranite ključe v skrinjo in odprite svoj dom z dotikom. Uživajte življenje brez skrbi, da boste ključe izgubili, založili, pozabili… Prst je vedno z vami in tu smo mi. Za Vas. Ključavnice na prstni odtis za vsak dom in vsak žep. Ekipa Navkom”.

 

V letih svojega obstoja so namreč razvili pester nabor lastnih izdelkov, s katerimi se uvrščajo v vrh evropskih ponudnikov čitalnikov prstnih odtisov. Dobri rezultati lastnega razvoja so jim omogočili tudi zaupanje nekaterih velikih podjetij, ki delujejo na širšem evropskem prostoru, za katere razvijajo čitalnike prstnih odtisov in druge identifikacijske naprave po meri.

Stremijo na principih varnosti, zanesljivosti in prijaznosti do uporabnikov. Zaupajo in verjamejo v blagovni znamki ARX in REX, posledično zadovoljen kupec.

Prvi inovativni izdelek na svetu, s preprosto montažo in enostavno uporabo. Z uporabo ključavnice na prstni odtis boste pridobili predvsem varen in zanesljiv varen ključ. Nič več strahu, da bi ključ izgubili, uporabe so predvsem veseli tudi otroci, babice in dedki. Vrata so »popolnejša« z REX Cylindrom, najboljša, najlepša, dovršena, najvarnejša, najzanesljivejša in vrhunska!

 

Vaš dom je »varen« le z REX cylindrom.

Leave a Reply