14
Dec
2015
Posted by: In: Gostinstvo0comments

Kmetija Kastelic je srednja kmetija v Novem mestu. Na kmetiji posebno pozornost namenjajo pridelavi mleka, živine, jajc, zeliščnega likerja, vina, soka, skute, jogurta in drugih dobrot. Prodajo mleka imajo registrirano tudi za prodajo za druge kmetije. Biodinamična načela so temelj njihovega ustvarjanja izdelkov. Prodaja mleka poteka preko mlekomata na kmetiji, jajca in druge izdelke pa prodajajo tako preko avtomata, kot tudi v trgovinici.

Na kmetiji posebno pozornost namenjajo gostom, ki imajo možnost najema dvorane ali piknik prostora. Dvorana in piknik proctor služita preživljanju čudovitega rojstnega dne, otrokom pa nudita veliko ustvarjalnih izkušenj, gibanja v naravi in veselja, ki si ga otroci res zapomnijo.

 P1010776

Najem klasične dvorane z vso opremo pa omogoča poslovna in družabna srečanja. Dvorani sta odlično opremljeni z vsemi dodatki kot so priročna kuhinja, otroška igrala in projector  ter projekcijsko platno. Torej, združite prijetno s koristnim, povabite svoje sodelavce na poslovne dogodke (seminarje, delavnice, poslovne sestanke).

Piknik prostor, ki lahko sprejme do 50 ljudi, lahko najamete bodisi za praznovanje, ali raznovrstna srečanja.

Prekrasna kmetija Kastelic se lahko pohvali tudi s predelavo odličnega zeliščnega likerja, ki ga dobite v njihovi trgovinici. Seveda njihova bogata ponudba vključuje tudi ostale domače izdelke in pridelke. Kmetija Kastelic je kraj, kjer se trudijo na čim bolj neoporečen način proizvajati in predelovati mleko. Mlekomat le nekaj metrov stran od trgovinice je namenjen, da lahko stranke 24h na dan kupijo mleko.

DSC_0022 trgovinica

Zagotovo kmetija, ki je idealen kraj za vse, ki imate radi mir in lepoto narave s prekrasno ponudbo!

Leave a Reply