04
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Podjetje, katerega osnovno vodilo je zadovoljstvo njihovih partnerjev in strank bo predstavljeno v nadaljevanju. Gre za podjetje, kjer vedno lahko pričakujete prijazna pojasnila in prvovrstno uslugo.

Mool-sistem

Iz njihove široke ponudbe prodajnega programa, je nas najbolj zanimal otroško mladinski program.

Njihova ponudba zajema čudovito mladinsko pisarno, ki raste z otrokom. Pri snovanju linije so prisluhnili otrokom in seveda skrbnim staršem. Rezultat je, rastoča mladinska soba, ki raste z otrokom in je zelo posebna ter zdravju prijazna.

Mladinska pisarna naj raste z otrokom. Tako stol, kot tudi pisalna miza rasteta z vašim malčkom in se razvijata v skladu z njegovimi željami in zahtevami. Pisalna miza dobiva novo podobo, dodatne elemente (predale, police, opremo za delo z računalnikom), poleg tega se spreminjajo tudi njene nastavitve in jo tako prilagajamo, da je uporabna tako za branje, kot tudi za študij in risanje. Ne samo primerna miza za otroke, šele s pravim stolom je učni prostor popoln.

Vsi modeli Tome d.o.o. rastejo z otrokom od prvošolca do študenta. Ergonomija se kaže v nastavljanju višine sedeža, naslona in globine sedeža. Pri vsem tem pa lahko z lahkoto zamenjate tudi oblazinjenje. Da o prelepem dizajnu ne govorimo.

1-schreibtische_startbild2-13b7e258e2666f98

2-stoli_3-616e66561769531e

Pri opremljanju mladinske sobe je pomembno, da imamo osnoven načrt, ki pa dopušča kasnejša dopolnjevanja, zato je nakup mladinske pisarne pri Tome d.o.o. pravšnji za to. Otroci, posebej odraščajoči mladostniki, hitro prerastejo določeno obdobje in s tem tudi stil. Tako pri izbiri pohištva mislimo na možnost kasnejšega kombiniranja. Izbiramo pohištvo, ki ima veliko prostora za shranjevanje, ki ga uporabnik prilagaja trenutnim potrebam, kar ponudba Tome d.o.o zagotovo ima.

3-predalniki-8a894b762c047fd9

Leave a Reply