05
Feb
2016
Posted by: In: Izobraževanje0comments

Ugledna šola Engaruka iz Ljubljane, ponuja najbolj kvalitetne jezikovne tečaje, ki temeljijo na tem, da lahko združite koristno s prijetnim.

Danes je nažalost tako, da brez znanja kakšnega izmed tujih jezikov, ne morete v življenju doseči ničesar, če nimate vsaj osnovnega znanja tujih jezikov. Danes se proces učenja tujega jezika pričenja že v osnovni šoli, npr., angleški jezik, nekateri pa svoje otroke vpišejo v tečaj že v vrtcu. Otroci najhitreje bogatijo svoj besedni zaklad in pomembno je, da se pričnejo učiti zelo zgodaj.  Za vse starejše, ki pa se v mladosti niste uspeli naučiti tujega jezika, pa ste si to vedno želeli, pa je obisk tečaja za vas obvezen, namreč nikoli ni prepozno. Izberite svoj najljubši jezik in investirajte v svojo prihodnost. Za učenje tujega jezika lahko izbirate med angleščino, nemščino, ruščino, italijanščino, španščino, francoščino, portulgalščino in japonščino.

IMG_6585 IMG_6578

Poleg klasičnih jezikovnih tečajev šola Engaruka izvaja tudi konverzacijske tečaje, poslovne tečaje, tečaje za turistične delavce, poletne tečaje, inštrukcije, prevajanje, v svoj program bodo v prihodnosti dodali še druge tečaje (jezikovni tečaj za zdravstvene delavce, fotografski tečaj itd). Jezikovna šola Engaruka je priznana, edinstvena, po meri vsakega posameznika, zagotavlja vam uspeh in nadpovprečno hiter napredek pri vseh tečajih tujih jezikov. Kaj pa pravijo njihovi bivši tečajniki?

»V domači atmosferi, v prijetnem okolju in z odličnimi ljudmi,  ki imajo enkraten pristop in vedno postrežejo s kako zanimivo zgodbo, se je moje učenje še kako obrestovalo.« pravi Marija Jordeva.


IMG_6576

»Pred dobrim letom sem začel obiskovati tečaj tujega jezika v šoli Engaruka. Vsak teden se z veseljem udeležim tečaja, ker poteka učenje zelo sproščeno. Predavatelji so strokovni, prijazni in vedno prisluhnejo željam posameznika. Učenje poteka v manjših skupinah tako, da se vidi napredek vsakega posameznika. Odločil sem se za obisk še enega tečaja tujega jezika. Jezikovno šolo Engaruka toplo priporočam vsakemu tečajniku.« pravi Igor Štubelj.

Naj vam ne bo več nerodno na počitnicah ali službenem potovanju. Vedno dobre volje, sproščeni in nasmejani predavatelji bodo poskrbeli, da vam v prijetnem okolju s pridihom domačnosti približajo vaš najljubši jezik. Osvojite novo znanje ali ga le utrdite in nadgradite.Naj vas obenem obvestimo, da ima jezikovna šola Engaruka v svoji ponudbi trenutno akcijo, torej zgrabite priložnost in si privoščite tečaj tujega jezika:

  • 51 – urni jezikovni tečaji od 179€ dalje! (prej 360€) ali,
  • 30 – urni jezikovni tečaji od 109€ dalje! (prej 212€).

(Možnost plačila na 2 obroka).

Podrobnosti o akcijski ponudbi, si poglejte na povezavi:

http://www.solaengaruka.si/jezikovni_tecaji.html

Torej, če tujega jezika ne uporabljate, ga izgubljate. To se vam z jezikovno šolo  Engaruka zagotovo ne bo zgodilo!  Nad sproščeno rabo izbranega tujega jezika boste presenečeni in navdušeni tako vi kot tudi vaši sogovorniki!

IMG_6570 IMG_6577

Leave a Reply