25
Jan
2016
Posted by: In: Promet0comments

Zavzemanje za uspešen partnerski odnos do vseh, ki so povezani s podjetjem, prilagodljivost, zanesljivost, odzivnost in natančnost, prijaznost ter pozitivna naravnanost, odlikuje podjetje Krone transport. Podjetje je specializirano za logistične in transportne rešitve v cestnem prevozu. Cestni promet je osnovna dejavnost podjetja. Prav tako turizem in delo z gradbenimi stroji, bagerji.

10477_1372674103_77_10477

S cestinimi prevozi po Evropi omogočajo svojim naročnikom hitre, zanesljive in natančno izvedene storitve. Z nenehnim vlaganjem v tehnologijo in vozni park, zagotavljajo konkurenčnost znotraj trga Evropske Unije.

Predvsem ponujajo varne in točne prevoze po Sloveniji, kot tudi tujini (Anglija, Francija, Benelux, Španija itd).

 

Pri tem se lahko pohvalijo z bogatimi izkušnjami in poznavanjem trga! Krone transport zaradi kvalitetnega, zanesljivega in odzivnega sistema zunanjega upravljanja logistike tako za srednja in mala trgovska podjetja na področju Slovenije, ki so orientirana na domači in globalni trg so dosegli z usmerjanjem na potrebe kupca, učinkovitim upravljanjem potrebnih virov ter trajnostnim razvojem v svoji dejavnosti.

Vrednote, ki krasijo podjetje Krone so poštenost, zaupnost, nepristranskost, skladnost, odgovornost ter transparentost.

Zagotovo zanesljivo, fleksibilno in dinamično logistično podjetje, ki vam bo zagotovilo, da bo vaš tovor pravočasno na cilju!

Leave a Reply