15
Jan
2016
Posted by: In: Promet0comments

Podjetje Kozama nudi rešitve na področju avtopralne tehnike. Predstavili vam bomo najboljšo avtopralnico Kozama v Ljubljani.

V času zime je sol prisotna na cestišču in je pogosta nadloga za vaše jeklene konjičke. Ker je pomlad že tu, je čas da poskrbite za temeljito  pranje avtomobila in se boste izognili rji in težavam, ki jih zima prinese. Lepo izgleda, če imate očiščeno vozilo, saj izraža tudi vaš odnos do vozila. Še tako dober avto ni lep, če je umazan, s tem se strinjamo vsi.

Privoščite vašemu jeklenemu konjičku kakovostno čiščenje pranje (sesanje, globinsko čiščenje, šamponiranje, pranje motorja, pranje podvozja, talno pranje, voskanje in sušenje). Avtopralnica Kozama je namreč opremljena z vrhunsko tehnologijo. Rezultat pranja v avtopralnici Kozama je čisto in lesketajoče vozilo.

Trenutna akcija v avtopralnici Kozama je avtomatsko pranje osebnega vozila po ceni za samo 4 Eur, med 17h-19h uro, vsak delovnik. Pohitite!

Uspeh podjetja Kozama temelji na stebrih zanesljivosti, kakovosti in strokovnosti. S stalnimi vlaganji v podjetje so povečali prilagodljivost, okrepili prodajno ponudbo in dosegli visoko raven strokovnosti.

Z urejeno logistiko in tesnimi partnerskimi odnosi zagotavljajo hitro odzivnost, visoko prožnost in zanesljivost opravljenih storitev. Poleg odzivnih rešitev in visoke kvalitetne ponudbe, nudijo tudi strokovno svetovanje.

Zapeljite se v poletje z brezhibno čistim jeklenim konjičkom z neverjetno ugodno ceno avtopralnice Kozama, vse do konca meseca, po katerih se bo vaš avto svetil.

Kvaliteta, učinkovitost, modernizacija so glavne značilnosti avtopralnice Kozama, s katerimi so prišli do odličnih rezultatov in zadovoljstva svojih strank.

Leave a Reply