19
Dec
2017
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja12comments

Veganstvo je v Sloveniji vse bolj razširjeno in sprejeto. Veganstvo torej po definiciji ni zgolj način prehranjevanja, ampak način življenja. Etični vegani se ne odločijo samo za veganski način prehranjevanja, ampak tudi z etičnega vidika. Imajo željo po nakupih modnih, kakovostnih čevljev ter torbic brez živalskih sestavin. Vegani se ne prehranjujejo z živalskimi proizvodi, obenem pa se tudi ne oblačijo v živalske kože in kožuhe, živali ne uporabljajo za zabavo ali v kakršnekoli druge namene. Veganstvo pomeni sočutje, zdravje in pozitiven pogled na svet.

V dananšnjem prispevku predstavljamo najbolj uspešno trgovino v Sloveniji z veganskimi čevlji. Nakup opravite preprosto, kar preko spleta (www. Ahinsashoes.si). Ponudba zajema specializirane veganske modne smernice čevljev, iz materiala, ki so prijaznejši do telesa in okolja.

Največja ponudba veganskih Barefoot čevljev v Sloveniji

Ahinsa shoes® so prvi barefoot čevlji v Sloveniji. Zasnovani s strani fizioterapevtov tako, da kar najmanj omejujejo naravne funkcije stopala. Barefoot pomeni, da imate občutek kot bi hodili bosi. Čevlji so skrbno oblikovani s strani fizioterapevtov, z najvišjimi certifikati o zdravstveni varnosti. Materiali čevljev so visoke kakovosti (naravni materiali, lanu in konoplje) in visoko zmogljivih umetnih materialov CF+, Sunbrella®, AirNet®, Lifo+, do recikliranih materialov Recovertex®. Vsi modeli so veganom prijazni in ročno, ter etično izdelani v republiki Češki. Vsi uporabljeni materijali so izključno iz držav EU. Na voljo imate preko 75 različnih modelov, za vse letne čase in različne priložnosti.

   Čevlji gležnarji iz konoplje

  Zimski čevlji gležnarji

  Čevlji gležnarji Sunbrella®

 

Vam je všeč zgornji del čevlja nekega modela in podplat drugega? Z veseljem vam ga izdelajo brez spremembe cene.

Veganski čevlji AhinsaShoes niso preprosto brez usnja, krzna, volne, svile, temveč taki, ki tudi niso lepljeni z lepili iz živalskih kosti, hrustancev in kož. Veganska trgovina AhinsaShoes velja za modno vegansko trgovino s čevlji, ki prodira svoj nišni tržni delež v modni industriji pri nas. Ustvarjajo s ciljem kakovostne in sodobne izdelave veganskih čevljev.

Spletna trgovina AhinsaShoes Zaradi zanesljivih storitev, korektnega odnosa do strank ter odlične ponudbe postala sinonim za kakovost najboljše veganske trgovine pri nas.

 

 

Leave a Reply