18
Apr
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Podjetje Optiprint je najboljše podjetje v Sloveniji, ki omogoča poslovni najem barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav.

Najem njihovega tiskalnika je preprost, saj le izpolnite povpraševanje, počakate na odgovor in v primeru najema jim to sporočite, oni vam tiskalnik pripeljejo v vašo pisarno in vam enkrat mesečno zaračunajo najemnino, tonerjev in barv pa ne zaračunajo.

Uspešen poslovni model in posledično vedno večje zanimanje za tovrstno storitev s strani poslovnih uporabnikov iz celotne Slovenije, so prek franšizne skupine pokrili celotno Slovenijo. S poslovnim modelom, pa so že prisotni tudi na Hrvaškem in v Bosni in Hercegovini, odpirajo pa še več novih trgov.

Najem tiskalnika pri Optiprint ima veliko prednosti, saj je najem cenejši od nakupa, dostavo in postavitev izvedejo oni in tako vi samo začnete uporabljati tiskalnik za svoja opravila. Zaupajte podjetju Optiprint in z lahkoto boste prihranili nekaj denarja!

Ker nenehno stremijo k razvoju naprednih načinov tiskanja in k izboljšavi delovnih procesov, ki zaposlenim in franšizojemalcem lajšajo delo, strankam pa nudijo prijaznejšo in cenovno dostopno storitev, vam bodo v primeru, da se tiskalnik v času najema pokvari, priskrbeli nov tiskalnik.

Ponašajo se z izjemno zadovoljnimi strankami, priznaninimi referencami in s tem pripomorejo k ustvarjanju uspešne zgodbe franšizne skupine Optiprint.

Leave a Reply