09
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Čiščenje je zelo pomembno iz higieničnega vidika in estetskega vidika, poleg tega pa je nujno tudi za vzdrževanje opreme oziroma drugih stvari in materialov, ki jih čistimo. Po priporočilih nekaterih znanih podjetij, smo se odločili za predstavitev družinskega podjetja Čist-Ost. Imajo namreč večletne izkušnje na področju čiščenja in vzdrževanja poslovnih ter bivalnih prostorov in okolice.

Wood-Floor-Cleaning

Kakovost in hiter odziv, je njihova odlika! Delujejo na področju primorske ter Ljubljane.  Uporabljajo EKO čistila zaradi velike odgovornosti do okolja, ki ga imajo. Opravijo generalna in redna čiščenja. Nudijo stalen nadzor kvalitete opravljenih storitev, ki jih izvajajo strokovno usposobljeni delavci. Pri čiščenju sledijo novim trendom, tako pri  samih postopkih čiščenja, kot tudi pri uporabi čistilnih strojev in sredstev. Glede na številne ter priznane reference, jim vsekakor zagotavljajo zasebnost.

Zakaj bi se sami trudili s čiščenjem, če lahko enostavno najamete čistilni servis in si tako prihranite čas?

Čistilni servis je v tem pogledu zanesljiv, čisti med vašo odsotnostjo, tako da ga skoraj opazili ne boste! S čistilnim servisom Čist-Ost, bo zagotovo vaše poslovno ali bivalno okolje čisto, zdravo in prijetno.

office-cleaning

Kje jih najdete?

Čist-Ost Uroš Erjavec s.p.

Pot v Češnjice 5

5280 Idrija

email: info@cistost.si

GSM: 051 320 775   031 772 800

http://www.cistost.si/

Leave a Reply