08
Jan
2016
Posted by: In: Gostinstvo0comments

Verjamemo, da je vreme v teh dneh v marsikomu izmed vas prebudilo željo po kakšnem lepem in zanimivem potovanju, zato si poglejte na katere destinacije se splača pobegniti na spomladanski oddih in kaj si morate v njih ogledati.  Priznana Agencija Van Gogh v svoji ponudbi ponuja širok izbor najaktrativnejših aranžmajev.

V sredini meseca aprila ste vabljeni, da skupaj z Agencijo Van Gogh obiščete JAPONSKO (15.4.2016), deželo vzhajajočega sonca, ki preseneča na vsakem koraku. Pomlad in jesen sta najboljši čas za obisk Japonske. Japonska ni le potovanje, je tudi spoznavanje različnosti in različnost spoznavanja. Njene prebivalce lahko opišemo kot mirne, vljudne, prijazne in diskretne. Uživali boste v razkošju odličnih hotelov, med drugim tudi v tradicionalnem japonskem hotelu – Riokanu in uživali tipično japonsko hrano, obiskali nekaj tradicionalnih vasi, v katerih se zdi, da se je čas ustavil v obdobju šogunov, uživali v dosežkih moderne tehnologije, občudovali luksuzne železniške postaje in nakupovalna središča in se sprehajali po starih ulicah Kjota, njihove nekdanje prestolnice. Odhod je zagotovljen, čas za prijave pa se skoraj izteka! Pohitite!

3 2 5 IMG_1272

Med prvomajskimi potovanji Agencija Van Gogh vabi v IRAN, (23.4.), eno najstarejših dežel, ki je s svojo kulturo cvetela že v davnini. Perzijci oziroma Iranci so ponosni ljudje, ki veljajo za ene najbolj prijaznih, gostoljubnih in miroljubnih ljudi na svetu. Iran je več kot varna dežela in pravi raj za popotnike. Pridružite se jim na njihovi poti po deželi, ki je očarala Aleksandra Velikega! Odhod je skoraj zagotovljen, zato pohitite s prijavami!

Za ljubitelje Latinske Amerike so pripravili dve zelo zanimivi potovanji: po KUBI (25.4.2016), deželi salse, Che Guevare in cigar, in po MEHIKI – JUKATANU (27.4.2016), deželi starih Majev; ki je idealna kombinacija enotedenskega lahkotnega potovanja ter na koncu še nekaj dni oddiha na eni najlepših plaž na Karibih, v kraju Playa del Carmen.

In da ne pozabimo na najlepšo veliko turo po SRBIJI (27.4.2016). Program potovanja, v katerem boste spoznali morda manj znane dele južne in vzhodne Srbije, v vsakem primeru pa del njihove bogate kulturne dediščine in razburljive zgodovine. Skoraj zagotovljeno, pohitite s prijavami!

Meseca maja vas Agencija Van Gogh vabi na prečudovito potovanje po portugalski MADEIRI (21.5.2016), kateri so dodali še otok Porto Santo. In tukaj je še VELIKA KLASIČNA KITAJSKA TURA (23.5.2016).

V juniju vabljeni v DIXIELAND (4.6.2016) in na AZORSKE OTOKE (10.6.2016), ki so nedvomno najlepši del Portugalske. Za ljubitelje rečnih križarjenj je tukaj izjemno lepo luksuzno KRIŽARJENJE OD BASLA DO LINZA (12.6.2016). Za drugi obisk Kitajske so pripravili kombinacijo potovanja po JUŽNI KITAJSKI in KRIŽARJENJA PO REKI YANGTZE (21.6.2016).

Julija bodo ponovili lanskoletno uspešnico PRIBALTIK (8.7.2016) ter KRIŽARJENJE PO REKI REN (12.7.2016). Za poletne mesece so pripravili še nekaj skokov v »hladnejše« kraje, ki jih lahko obiščete le poleti: zanimiv treking v Zakavkazju, kjer so GRUZIJI in ARMENIJI dodali še GORSKI KARABAH, indijska LADAK in KAŠMIR, MONGOLIJO ter KANADO – velemesta vzhoda in nacionalni parki zahoda ter NEPAL in TIBET. V poletnih mesecih so najlepši tudi NACIONALNI PARKI AMERIŠKEGA DIVJEGA ZAHODA.

Več o programih priznane Agencije Van Gogh si lahko preberete na njihovi spletni strani www.agencija-vangogh.si ali izveste vse podrobnosti kar po telefonu. Zelo veseli bodo vašega klica na 02 2345 218, kjer dobite vse podrobnejše informacije ali se preprosto prijavite na želeno potovanje.

Z Agencijo Van Gogh bo vaše potovanje užitek, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja.

Leave a Reply