13
Nov
2015
Posted by: In: Gostinstvo1comments

Na grebenu, pod skrivnostno Rudnico, le nekaj deset metrov nad samostanom z znamenito tretjo najstarejšo lekarno v Evropi, se že vrsto let dopolnjuje pestra turistična ponudba Jelenov greben.

JG 98

Gostom zagotovo nikoli ne bo dolgčas. Ponujajo namreč raznoliko ponudbo od nastanitve, restavracije, vinoteke, trgovine in organizacijo porok ter seminarjev.

Družina Ježovnik s spremnim osebjem vedno znova pripravlja presenečenja za svoje goste, predvsem pa za tiste, ki se zvesto vračajo na ta turistično razvit konec Slovenije.

Med številnimi dejavnostmi je vsekakor zelo prepoznavna kulinarika. V kmečko-rustikalnem slogu opremljeno gostišče (dva gostinska objekta, ki sprejmeta 350 gostov), vam prijazno osebje nudi pristno domačo obsoteljsko-kozjansko hrano, jelenje in gobje specialitete ter pestro izbiro vrhunskih vin iz vse Slovenije. Z izbranimi vini Vinoteka “Star ata” iz vseh vinorodnih dežel Slovenije, boste doživeli popolno razvajanje. Nastanitev je mogoča v dveh penzionih, nas pa je najbolj navdušilo razvajanje v Wellnessu Lara. Tukaj enostavno doživite popolno preobrazbo, za popolno umritev duha ter sprostitve. Poleg imajo tudi masaže ter savno (finsko ter Infra) s počivališčem.

Ker se zavedajo dejstva, da si vsak ob zaključku svojega oddiha želi podariti unikatno darilo, si v njihovi trgovini in pestri ponudbi, izberete lahko tisto pravo.

DSC_5202

Jelenov greben je kraj, kjer poznajo lepote narave in živali, sprehodili se boste po gozdnih poteh in odkrivali nove razsežnosti domače dežele, se sprostili na lesenih igralih in okusili domače specialitete. Verjamemo, da Slovenija razpolaga z izrednimi naravnimi danostmi, kar Jelenov greben zagotovo je! O tem, se lahko prepričate v naslednjem video posnetku.

Leave a Reply