04
Sep
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Odlično podjetje NUSDORFER BOŠTJAN s.p. TAPETNIŠTVO BONUS, ki se  ukvarja s tapetništvom (proizvodnja drugega pohištva).

Njihove storitve se pričnejo, še preden ste se odločili za njih. Vsestransko vam bodo svetovali. Poslanstvo podjetja je, da z visokim strokovnim znanjem svojih zaposlenih in s kakovostjo storitev strankam zagotavljajo inovativne in celovite rešitve na področju tapetništva.

Pohištvo z dodatki je središče vsakega bivalnega prostora, zato so njegov izgled, kakovost in udobje zelo pomembni. Na podlagi vaših želja in potreb ter podjetje  NUSDORFER BOŠTJAN s.p. TAPETNIŠTVO BONUS z svojimi izkušnjami in strokovnostjo poiščejo najprimernejši dizajn glede na vaše želje. Sledijo sodobnim trendom in ustvarjajo vedno nove vizije, katerih stalnica je kakovost. Komunikacija s kupci je ključnega pomena saj želijo spoznati in razumeti njihove želje, potrebe in zmožnosti. Z novimi tehnološkimi in organizacijskimi rešitvami ter tesnim sodelovanjem z proizvajalci izboljšujejo produktivnost, konkurenčnost, ustvarjalnost in zadovoljstvo zaposlenih. Spremljajo razvoj panoge doma in v svetu, da se lahko s svojo dinamiko prilagodijo potrebam kupcem hitro, kakovostno in po ugodni ceni.

Dobra beseda zadovoljnih kupcev o izkušnjah pri projektiranju, poznavanju tehnologije dela in opremljanja zdravstvenih objektov ter laboratorijev pa je obenem najboljše jamstvo za vsakega novega kupca.

Želite opremiti zdravstveni objekt ali laboratorij, ki bo popolnoma ustrezal vašim potrebam, ali  morda potrebujete zanesljivega izvajalca, ki bo
pohištvo izdelal po načrtih vašega arhitekta?

NUSDORFER BOŠTJAN s.p. TAPETNIŠTVO BONUS podjetje je pravi naslov!

Leave a Reply