03
Mar
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Podjetje izvaja kompleten inženiring, od svetovanja do izvedbe, na področju vseh strojnih instalacij. Ogrevanje, vodovod, hlajenje in prezračevanje. Izkušeni svetovalci vam na samem objektu brezplačno svetujejo pri izbiri. V skladu z vašimi željami in pričakovanji vam bodo predlagali optimalno rešitev. Za predlagano optimalno izbiro izdelajo natančno strokovno ponudbo. Izvedba storitve na področju ogrevanja z vsemi vrstami energetskih virov, sanitarnih instalacij, hlajenja, prezračevanjam, električnih instalacij se lahko pohvalijo z mnogimi uspešno zaključenimi projekti.

Izvedba bo opravljena strokovno in v celoti, v dogovorjenih rokih. Montaže izvedejo s strokovno usposobljenimi monterji. V več kot 20 letih delovanja,  jim je izvedbo zaupalo že več tisoč investitorjev.

Kaj zajema njihova ponudba?

  • Vodovod (vse od A do Ž).
  • Komplet plinske napeljave in naprave.
  • Ogrevanje (centralno, talno, s toplotnimi črpalkami, biomaso…).
  • Klimatizacija in prezračevanje.
  • Servis ogrevalnih klimatkih naprav.
  • Elektroinštalacije (avtomatika, komplet napeljava elektrike).

klima8[1]

RAJBI D.O.O. ponuja odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Podjetje se ponaša poleg izredne profesionalnosti in dolgoletnimi izkušnjami, s prilagodljivostjo, da vedno sledijo najnovejšim tehnologijam in celovitimi rešitvami na enem mestu . Skrb za stranke je usmerjena k njihovim strankam in je vedno usmerjena k zagotavljanju najboljših pogojev za bivanje in delovanje.

Leave a Reply