11
Dec
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

logo

Ponudba sedežnih garnitur je na tržišču ogromna, vendar pa se nemalokrat zgodi, da vam že narejene sedežne garniture ne ustrezajo glede določenih lastnosti, še posebej takrat, kadar se srečujete s prostorom, ki ima posebne zahteve.Trgovina Foteljček poskrbi za to, da z vašo osnovno idejo o izgledu sedežne garniture izdelajo ravno takšno, kot ste si jo zamislili!

Proizvodnja namreč temelji na izdelovanju sedežnih garnitur po naročilu, s petletno garancijo. Tudi čisto enostavna skica lahko pomaga pri izpolnitvi vaših želja. Da udobnost sedežne garniture še polepša dneve in večere,vam s strokovno pomočjo pomagajo pri izbiri materiala, višine, globine in trdote sedežne garniture, katere imate tudi možnost preizkusiti, pred postopkom končne izdelave. Seveda si pa vsak želi, da si kupi nekaj kvalitetnega in cenovno ugodnega, kar mu bo dobro služilo še vrsto let.

nepravi-kot-1

dfoteljceksedene-garnitureslika-003

Poleg tega bo lahko končni izdelek povsem ustrezen tudi iz estetskega vidika, torej barvno in v drugih detajlih. Vsak izdelek je lahko samostojen kot fotelj, dvosed, trosed ali kotna sedežna garnitura različnih dimenzij. V izbrane elemente lahko dodajo tudi mehanizme za počivalnik. Oblikujejo in izdelujejo sedežne garniture tako za zasebni kot tudi javni sektor.

Podjetje Zdravka Keršmanca s.p., uredi vaš dom z novo ali preoblečeno sedežno garnituro, foteljem, kavčem, stolom, klopjo ali izolacijo vrat. Vožnja v avtu je prijetna z novimi preoblečenimi sedeži. Počitnice v camp prikolici ali plovilih so lahko tudi lepše. Tapecirajo tudi lokale za udobje vaših gostov.

Če imate pri odločitvi za nakup sedežne garniture težave, se obrnite na njihove izvrstne svetovalce, ki vam bodo olajšali nakup sanjske sedežne garniture po meri. Sedežne garniture po meri podjetja Zdravka Keršmanca-Foteljček, so cenovno ugodne, pestrost ponudbe pa zadovolji čisto vse želje. To dokazujejo njihove reference, ki so njihove stranke same, ki se z zadovoljstvom vrnejo in s seboj pripeljejo sorodnike, prijatelje ali znance.

Leave a Reply