07
Dec
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

logo

Izvedbo kvalitetne transakcijsko analitične psihoterapije in edukacije, ki temelji na filozofiji, da smo vsi ljudje v redu in si v temeljnem eksistencialnem smislu enakovredni, izvaja Inštitut za psihoterapijo transakcijske analize.

Dovolite, da vam predstavimo vse odlike Inštituta, ki jih ponuja. Inštitut za psihoterapijo transakcijske analize IPTA deluje že od leta 2008. Poslanstvo Inštituta je, razvijati kakovostno psihoterapevtsko prakso, edukacijo, teorijo in etiko transakcijske analize.

Na Inštitutu nudijo individualno psihoterapijo, psihoterapijo za pare, po dogovoru tudi skupinsko ter didaktično psihoterapijo za študente psihoterapije in  Izvajajo   izobraževanje za ta poklic.

Edukativni program usposabljanja za študente psihoterapije transakcijske analize omogoča pridobitev naziva Diplomirani transakcijski analitik (CTA Certified transactional analyst-EATA in ITAA/-Evropska in svetovna organizacija TA) in posledično pridobitev pogojev za prejem evropske diplome za psihoterapijo (EAP-Evropske asociacije za psihoterapijo). Izobraževanje torej poteka na področju transakcijske analize od uvodnega seminarja TA 101, profesionalnega treninga , supervizija, seminarji itd. , do ravni priprave za izpit in uspešnega zaključka študija.

alb1_img12

Opozorili bi na Seminar TA 101, ki omogoča seznanitev z osnovnimi koncepti transakcijske analize in je uradni seminar EATA – evropske in ITAA – svetovne asociacije za transakcijsko analizo. Namenjen je vsem in ne le diplomantom humanističnih smeri akademskega študija, ki želijo obogatiti svoje znanje iz psihoterapevtskih pristopov, osebnostne rasti in odnosne komunikacije. Predstavlja tudi osnovno učno izkušnjo za kandidate zainteresirane za vključitev v nadaljnje profesionalno usposabljanje v pristopu transakcijske analize.

Ker je eden od prediktorjev profesionalne uspešnosti ustrezno izbran psihoterapevtski pristop, je seminar namenjen tudi vsem, ki so se za študij psihoterapije že odločili, ki pa še izbirajo svojo psihoterapevtsko specialnost.

Na Inštitutu omogočajo izvedbo supervizije za strokovne delavce Socialnega varstva in drugih odnosnih delovnih okolij supervizantov. Prav tako poteka Couching za  vodje v različnih delovnih okoljih.

Raznolika ponudba Inštituta za psihoterapijo transakcijske analize  nudi osebno svetovanje in izobraževanje z ekipo strokovno usposobljenim ljudi.

Torej:«  Naredimo nekaj dobrega, plemenitega in uporabnega zase, svoje najbližje, delovne time  in našo družbo!

Leave a Reply