28
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

V računovodskem servisu Košljar izvajajo kompletne računovodske, knjigovodske, administrativne storitve ter poslovno, finančno in davčno svetovanje.

Računovodske storitve opravljajo za vse pravne ter fizične osebe, kot tudi za društva in zavode, kjer vam bodo že od prvega srečanja naprej svetovali, kako najbolje poslovati, da si lahko obetate čim boljši poslovni uspeh. Seznanjali vas bodo z novostmi na področju vašega poslovanja. Na spletni strani ponujajo tudi nekaj primerov aktualnih pogodb in obrazcev, ki vam bodo olajšale delo. http://www.racunovodstvo-kosljar.com/pogodbe

 

 

Zaradi nenehnega spreminjanja globalne ekonomije in razvoja finančnih smernic, se zato ekipa računovodskega servisa Košljar d.o.o. nenehno izobražuje, z namenom hitrega, optimalnega in zakonitega poslovanja. Računovodski servis z dologletno tradicijo Košljar, je bil ustanovljen že leta 1997. Priznano podjetje, ki vam nudi kvalitetne storitve, podjetje, ki je zaupanja vredno, strokovno, zanesljivo, in predvsem hitro odzivno, kot pravijo njihove stranke!

 

“Že nekaj let uspešno sodelujemo z računovodstvom Košljar. Dostopnost, ažurnost, kakovost in prilagajanje so tisti elementi, ki jih njihov računovodski servis ima.” pravi Valerija Veleušič, priznana uspešna podjetnica Lmm Tilia d.o.o.

 

“Kot frizerski salon Kodrček, že vrsto let koristimo računovodske storitve podjetja Košljar. S storitvami smo zelo zadovoljni, zato velja pohvala ekipi računovodstva Košljar. “ pravita Mojca in Jože Povše, Povše Mojca s.p.

 

 

Z individualnim pristopom, redno računovodsko in davčno svetujejo pri pravilnosti računovodskih listin in davčne politike posameznega uporabnika. Vrednote, po katerih so prepoznavni, pričakovanja in zadovoljstvo uporabnikov storitev, pa so vedno odraz ustreznih znanj, strokovnosti in zaupnega odnosa.

 

Kot pravijo sami: “Delo je naša strast, zato vedno vlagamo v doseganje novega znanja s katerim prepričljivo zadovoljujejo vse potrebe in želje naših strank. Ponosni smo, da danes veljamo kot zaupanja vreden, strokoven, zanesljiv, hitro odziven in prijazen računovodski servis, na katerega se lahko vedno zanesete.

 

Leave a Reply