04
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Sodobni trendi notranjega opremljanja prostorov napovedujejo elegantno razkošje, spokojnost, ustvarjalno recikliranje in vsestranskost v pohištvu in notranji opremi. Sodobna notranja oprema vključuje klasično, retro in sodobno, tradicionalne in nove materiale, sveže barve, dekorativne in eksotične motive, etnične vzorce, umetniške detajle ter presenetljivo mešanico tekstur. Mešanje starih in novih oblikovalskih idej ter fuzija stilov v dekoraciji prostora so moderni trendi za dom, ki ustrezajo modnim, udobnim in zanimivim življenjskim prostorom ter povezujejo staro in sveže. Mehko zaobljene linije, organske oblike in naravne barve z osupljivimi poudarki dramatično spremenijo notranjo zasnovo in dekor.

amazone-5

Vse to so nam zaupali v Boem d.o.o., ki ponuja luksuzno opremo doma, prodajo ekskluzivnih tapet in zaves, tekstila za oblazinjenje pohištva in talnih oblog.

Nas so v njihovi ponudbi najbolj navdušile chic tapete, ki postajajo ponovno modni hit v notranji opremi. V svoj interier lahko  z majhnim posegom vneste veliko spremembo? Zakaj ne s tapetami, ki jih enostavno zamenjate, ko se jih naveličate. Pri Boem d.o.o. najdete tapete klasičnih cvetličnih in geometrijskih vzorcev ponujajo pa tudi velikanske trendovske motive.

amazone-1 amazone-3

Ekipa Boema d.o.o. ustvarja in dela zato, da polepša življenja ljudi s kakovostnimi materiali, ki navdušujejo na pogled in so čudoviti na dotik. Z vso ljubeznijo do materialov, lahko spremenijo vsak prostor in mu vdahnejo edinstveno vzdušje. Nas so navdušili…

Leave a Reply