10
Nov
2015
Posted by: In: Izobraževanje10comments

slider1

V današnjem prispevku bi vam želeli predstaviti outsourcing administracijo. Slovenski trg outsourcinga je prilagojen omejenosti slovenskega trga. Tako, smo pregledali podjetja, ki se ukvarjajo s to dejavnostjo in našli njih; Outsourcing administracija,  Nov dan d.o.o.

slider1

Outsourcing je poslovni koncept, ki omogoča podjetjem, da določenih dejavnosti ne izvajajo v podjetju, ampak jih predajo zunanjim izvajalcem.

Delajo po principu, da v sodelovanju z njimi vaše poslovanje spoznajo do potankosti. Na podlagi tega vam svetujejo in poskrbijo, da dobite vse, kar potrebujete za dobre odločitve, bolj učinkovito poslovanje, boljše poslovne rezultate ter za izpolnjevanje zakonskih obveznosti vašega podjetja. Poleg tega, dobite pristop do različnih virov informacij s trga in zakonodaje.

Untitled-3

Izvajajo tudi izobraževanja na področju »Minimalne pravne urejenosti podjetja«. Izvedba seminarjev se vrši  za podjetja v ustanavljanju, ali na začetku poslovne poti, ali podjetja, ki se znajdejo v fazi rasti in je potrebna reorganizacija poslovanja. Namenjena so tudi za start up podjetja, predvsem za mikro in mala podjetja, ki so v večini za vse sami in jim zmanjkuje časa za njihovo boljše poslovanje.

Outsourcing_paketi

Kako pomagati podjetjem, ko ustanavljajo podjetje in se izgubljajo v poplavi birokracije. Informacija, ki jim poenostavi in  skrajša pot, je dragocena. Kako si pomagati v teh ključnih trenutkih na začetku poti ali pa kako podjetje prehaja iz malega v srednje in je v fazi rasti, vam z nasveti lahko pomaga strokovno usposobljena kolegica Andreja Zabret, ki se ukvarja z Outsourcing administracijo.  Njena želja je, da glede na njene izkušnje, pomaga s koristnimi nasveti, saj  je tudi sama začela iz nič. Po določenih raziskavah v prvih 5-ih petih letih namreč propade 60- 90% podjetij, v prvem letu pa 6 %. Največkrat je razlog neznanje, in pa prepričanje, da vse zmorejo sami.

Predstavitev stranke bela podlaga (Kliknite za download)

Izbira pomoči v svojem poslovanju z outsourcing administracijo je torej dobra izbira pomoči. Novi dan d.o.o. za vas omogoča kompletno podporo vašemu poslovanju, da lahko izražate svobodno in brezskrbno vašo ustvarjalnost in produktivnost.

Leave a Reply