11
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Med poznavalci dobrega kruha cenjena in na Primorskem dobro poznana pekarna Brumat, že vrsto let razvaja svoje stranke s prvovrstnimi pekovskimi in slaščičarskimi dobrotami. Pekarna je na tem koncu Slovenije največja med pekarnami v družinski lasti in je na trgu prisotna že več kot 25 let. Pri Brumatu budno spremljajo novosti na področju pekarstva ter trende zdravega prehranjevanja, a hkrati ohranjajo tradicionalne postopke priprave izdelkov. Prav zato imajo njihovi izdelki specifičen in domač okus, teksturo ter aromo. Številna priznanja in certifikati za najboljšo kakovost izdelkov potrjujejo, da so na pravi poti. Med drugim se lahko pohvalijo s certifikati mednarodnih standardov IFS in ISO 22000, katerih stroge kriterije dosegajo že vrsto let.

 

Katalog (za pregled kataloga kliknite tukaj)

Poleg kruha in pekovskih izdelkov svoje stranke dnevno oskrbujejo tudi s slaščicami, keksi in domačimi testeninami. Njihove izdelke lahko najdemo v številnih večjih trgovskih verigah, hotelih in gostinskih obratih. V zadnjih letih so tržišče razširili tudi na tuje trge, največ so prisotni v sosednji Italiji. Svoje izdelke ponujajo tudi v mreži lastnih butičnih prodajaln ter potujočih trgovin, ki poskrbijo, da njihove dobrote dosežejo tudi ljudi iz bolj oddaljenih koncev.

Poznani so po svoji kakovosti, inovativnosti in tradiciji pa tudi po tem, da s svojimi izdelki zadovoljijo še tako zahtevnega sladokusca. Nič čudnega torej, da je pekarna Brumat za marsikoga najboljša pekarna v Sloveniji!

Več o pekarni Brumat si lahko ogledate tudi na www.pekarnabrumat.si ter na njihovi facebook strani.

Leave a Reply