26
Jan
2016
Posted by: In: Gostinstvo0comments

Bi si radi privoščili sprostitev ali se umaknili od vsakodnevega vrveža? Pa bi poleg tega še radi videli, da je ta storitev vrhunska ter odlična?

Penzion Kovač leži v lepem predelu mesta Radovljice, v vasi Predtrg, blizu gozda, 600 m oddaljen od nakupovalnega centra Spar.

Očaral vas bo s svojo kvalitetno namestitvijo in pravim pristopom do gostov. V penzionu vas bodo tako razvajali z dobrotami iz bližnje okolice le 400m stran od penziona z divjačino, postrvmi, jagnjetino in gobami. Ponudili vam bodo bifejski zajtrk. Penzion se lahko pohvali z desetimi (dvajsetimi ležišči) prijetno urejenimi sobami. Imajo varovano parkirišče z video nadzorom. Vse sobe so opremljene s kopalnicami, mini-barom, TV priključkom, z odličnim internetnim priključkom (WI-FI 200 mbh prenosa), sefom, klimo itd. Ponudba obsega zbirko ekoliških izdelkov kmetije Kovač, veliko sprostilnih aktivnosti v prostoru za wellness, ki je namenjen samo za goste penziona.

Penzion vam zagotovo ponuja vse, da boste lahko preživieli zelo dober oddih. Cena naj vas tudi ne skrbi, saj so cene dostopne za vsakogar. Več o prelepem penzionu si lahko ogledate v predstavitvenem videu:

Z veseljem vam bodo posredovali vse podrobne informacije in pomagali organizirati vaše bivanje v Radovljici.

Penzion Kovač je zagotovo eden najboljših penzionov k kakovostno namestitvijo na Gorenjskem, z odlično lokacijo predstavlja namreč odlično izhodiščno točko za raziskovanje prelepe Gorenjske in širše Slovenije.

Leave a Reply