17
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Počasi se spogledujemo s prazničnim časom in vsi bomo nakupovali darila zase in svoje najbližje. Božično novoletni čas, je čas obdarovanja najbližjih. Seveda je potrebno dobro razmisliti kam se bomo odpravili po nakup.

Podjetje Mencinger iz Lesc na Gorenjskem svoje stranke ponovno preseneča in sicer s popustom, kjer si lahko privoščite prestižen kos, po znižani ceni.

Torej, podarite darilni bon BH Mencinger in naj si darilo izbere vsak sam, po svoji izbiri. Za bon boste plačali 3% manj kot je njegova vrednost, poleg tega bo podjetje Mencinger izžrebal nekoga, ki mu bodo povrnili celotni nakup! Bone lahko naročite kar na njihov email: info@mencinger.si ali na blagajni trgovine.

Poleg darilnega bona pridobite še 3% dodatnega popusta, za vse blagovne znamke moške in ženske konfekcije, modne dodatke, patentirano generacijo rolojev po meri, zavese, markize in vso ostalo celotno ponudbo podjetja Mencinger!

sdds

Kaj vse lahko najdete v ponudbi družinskega podjetja Mencinger? Najprej bi vam želeli predstaviti podjetje Mencinger, ki deluje že od leta 1897 in je podjetje z močno družinsko tradicijo. Odlikuje jih visoka kvaliteta. Prva lastna proizvodnja markiz pa sega namreč že v leto 1990.

mencinger1

Uspeh za tako dolgo poslovanje? Izredno odgovoren odnos do strank, nam je povedala lastnica, kvalitetni izdelki in ponudba najprestižnejših blagovnih znamk.

V njihovi ponudbi najdete najprestižnejše tende, oziroma markize Markilux, ki jih podjetje Mencinger v celoti zastopa že 23 let na Slovenskem trgu. Imajo tudi linijo tekstilnih in konfekcijskih izdelkov, ki jih najdete v njihovi Blagovni hiši v Lescah. Zavese so iz najvišje kakovostnega blaga, z izbranim modnim dizajnom. Prav tako kakovostni roloji. Njihove markize bodo v vaš dom pričarale piko na i za čudovit ambient vašega doma. So trdna in ne prepuščajo dežja in jih najdete v več kot dvesto barvnih kombinacij.

Našli boste prav vse, zavese, drsnike za zavese, roloje, volne, svečane obleke, lamele, posteljnino in še marsikaj drugega, kajti vedno ponujajo raznovrstna presenečanja za svoje kupce, kot tudi tokrat.

Izkoristite popust in si privoščite prestiž, za nižjo ceno!

Leave a Reply