25
Jan
2016
Posted by: In: Gradbeništvo0comments

S specialno opremo, fasadnimi, mobilnimi in modularnimi odri, gradbeno tehniko, razpiralnimi sistemi, opaži in zaščito betona, se je podjetje razvilo v eno vodilnih podjetij za oskrbo gradbenikov s kvalitetnimi proizvodi. Visoko kvaliteto jamčijo z že 12 letno prisotnostjo na slovenskem tržišču. S podjetjem Diral sodelujejo uspešna slovenska gradbena podjetja od katerih imajo dosti pozitivnih povratnih informacij ter ponovnih nakupov opreme.

 

Podjetniki pozor! Trenutna akcija iz programa ALTRAD BAUMANN GMBH , ki traja do konca januarja, zajema fasadne, mobilne in modularne odre s 35% rabatom in dodatnim 4% skontom. Za zadovoljstvo svojih kupcev se trudijo tudi v smislu logic, easy, better – slogana principala ALTRAD Baumann-a.

 

Kot zastopniki za celotno Slovenijo v podjetju DIRAL d.o.o. delujejo na področju za zaščite betona s produktoma RADCON in RADMIX. Več o tem lahko izveste v direktnem kontaktu s predstavnikom podjetja – tel. 041 626 960.

 

Podjetje Diral pomaga in omogoča podjetjem, da uporabljajo kvalitetno opremo in produkte za povečanje svoje učinkovitosti in konkurenčnosti. Pri tem jih vodijo in usmerjajo potrebe podjetij v smislu kakovostnega, enostavnega in cenovno konkurenčnega dela uporabnikov njihovih proizvodov.

Leave a Reply