02
Feb
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

logo-new_mali

Salon keramike in ponudba kompletne izvedbe, vključno z montažo instalacij in opreme. Poglavitna storitvena dejavnost podjetja Saniker d.o.o., so keramična dela.

woodliving_home1

Krasijo jih dolgoletne izkušnje s tradicijo in deluje že od leta 1991. Podjetje ima zaposlene tri izkušene keramičarje, kateri že vrsto let razveseljujejo po končanih delih zadovoljne stranke. Z leti dobrega poslovanja, so se razširili in sedaj poleg vsega skrbijo tudi za svoje stranke na način, da jim že ob tako hitrem današnjem tempu življenja, ni potrebno iskati zanesljivega vodovodarja, električarja, mojstra za knauf ali slikopleskarja. BREZPLAČNO vas obiščejo na vašem domu ali v podjetju, si ogledajo objekt, vam sveujejo ter ob izraženi želji izstavijo predračun.

Podjetje Saniker d.o.o. slovi, da poleg prodajnega programa v salonu, izvaja tudi celovite prenove kopalnic, bivalnih prostorov, celotnih hiš, teras, poslovnih prostorov skozi vse faze. Storitve izvajajo z našim ali vašim materialom po vsej Sloveniji.

musa-07

ape_proizvajalci1

Torej, če ste v dilemi, ker ne veste kaj bi izbrali? Kakšno kvaliteto materiala v razmerju s ceno? Kakšna je uporabnost ploščic? Kakšni so trenutni trendi?

Vsekakor se obrnite na strokovnjake podjetja Saniker d.o.o., saj vam bodo ponudili najboljšo izbiro in vse potrebno za montažo le teh.

Leave a Reply