07
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Znak Foto Rega

Foto Rega studio je uveljavljen družinski fotografski studio s širokim krogom zvestih strank. Lastnik je Aleksander Regoršek, ki je vrhunski slovenski fotograf.

Za seboj ima že dve desetletji nastalih fotografskih spominov, ki jih oblikuje tisoč portretov, mnogo porok in še veliko drugih dogodkov, ujetih v večnost njegove fotografije. Skupaj z ženo Natalijo danes soustvarjata v enem od osrednjih fotografskih ateljejev Maribora.

Najbolj prepoznavni so predvsem po vrhunski poročni fotografiji tudi v tujini. Prav tako Foto Rega izdeluje unikatne in ročno izdelane poročne knjige, ki po kakovosti in umetniškem vtisu segajo v svetovni vrh. Pri poročni fotografiji pa je bistvena zgodba. Aleksander Regoršek s pomočjo fotografij in posnetkov fotografira tako, da nastane zgodba, ki par za vedno spominja na poročni dan. Igra svetlobe in senc je zanj nekaj edinstvenega. Izziv, ki se nikoli ne konča. Ujeti življenje v njegov kontrast, povezati trenutek v večnost, pokazati spokojnost sreče in radost pričakovanja. Zanj je fotografija umetniški izziv, ki vedno znova išče lepoto, ki je vredna zapisa v mali zgodovini njegovih fotografij.

 26

34 49

Za predstavitev njegovih fotografij, je bilo težko izbrati tiste najlepše fotografije… A smo izbrali…

Leave a Reply