01
Feb
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

DELIKOMAT je slovensko podjetje, z 20 letno tradicijo. Glavna dejavnost podjetja je bogata in kvalitetna ponudba kav, toplih napitkov in prigrizkov v številnih podjetjih, šolah, bolnišnicah, bencinskih servisih in drugih ustanovah.  Še posebej se lahko pohvalijo, s široko servisno mrežo, namreč oskrbujejo kar s 7 tisoč avtomatov po vsej Sloveniji.

delikomat

Delujejo torej na področju celotne Slovenije, z redno oskrbo in rednim vzdrževanjem samopostrežnih kavomatov. Kavomati ponujajo kave priznanih blagovnih znamk (Jacobs, Nescafe, Barcafe itd), s hitro pripravo in enostavnim plačilom.

Privoščite si med delovnim časom kavo ali kakšen drug topli napitek. Delikomat je vaš kompetenten partner pri izvedbi oskrbe s toplimi in hladnimi napitki ter prigrizki v vašem podjetju. Glede na vaše potrebe in želje vam izdelajo individualen storitveni koncept. Delikomatovi avtomati za hladne, osvežilne napitke in prigrizke so optimalna dopolnitev in zaokrožajo ponudbo prehrambenih artiklov iz avtomatov. Prav tako vas lahko oskrbijo z avtomatom za vodo, proizvajalca WATERLOGIC, ki se priklopi na  vodovodno inštalacijo, toči filtrirano toplo in hladno vodo.

Odlikuje jih vrhunska kakovost, saj nudijo najboljšo ponudbo kave iz prodajnih kavomatov. Ker v podjetju uvajajo najsodobnejše tehnologije plačilnih sistemov, zato omogočajo tudi plačila s kreditnim ključem in mobilnim telefonom preko plačilnega sistema Moneta.

Zaradi vsakodnevnega hitrega ritma življenja, vedno bolj cenimo trenutke, ko se lahko na delovnem mestu za kratek čas popeljemo stran od skrbi z odmorom. Lahko je to le skodelica okusne, sveže pripravljene kave ali okusen sendvič.

Spriali_Beitragsbild

Leave a Reply