25
Feb
2016
Posted by: In: Gostinstvo0comments

Celostna podoba Pomaranče (ime, grafična podoba, interier, izoblikovana ponudba, osebje) daje lokalu podobo, prepoznavno v različnih krajih Slovenije – v Ptuju, Murski Soboti, Ljutomeru, Celju, Ormožu in Mariboru.

stockxpertcom_id456132_size1

Že dolgo niso znani več le po kvalitetni kavi, domačem sladoledu in sladicah, temveč gostje radi posežejo po izvrstni hrani v lokalih, ki nudijo tudi hrano (Ptuj, Celje). Vedno sveže in kvalitetne sestavine uporabijo za edinstvene jedi, katerih okusi osvajajo goste. Nudijo mesne, morske in vegetarijanske jedi, testenine, pizze, lahke prigrizke in solate ter jedi z žara na bukovo oglje.

stockxpertcom_id456134_size1

Pomaranča bo za vaše dobro počutje poskrbela v prijetnem ambientu, s kvalitetno gostinsko ponudbo, predvsem pa s prijazno postrežbo, ustrežljivostjo in gostoljubjem.

V maju bo POMARANČA v Ptuju, Ob Dravi 3a, odprla 11 sodobno in udobno opremljenih hotelskih sob, z domišljeno opremo ter z najlepšim pogledom na Ptuj.

Odlična lokacija, dostopna z avtomobilom, ima urejeno parkirišče.

Do starega mestnega jedra Ptuja je le nekaj minut hoje, sicer pa bo bivanje v hotelu POMARANČA izhodišče za potepanje po Ptuju ali bližnji okolici – peš, s kolesom, z motorjem ali avtomobilom.

Hotelski gostje bodo zajtrkovali v restavraciji POMARANČA, v kateri bodo lahko koristili polpenzion ali polni penzion, po želji pa okušali jedi po izbiri iz jedilnega lista oziroma aktualne dnevne/sezonske ponudbe.

Dobrodošli!

Leave a Reply