18
Feb
2016
Posted by: In: Proizvodnja0comments

Destilirana voda lahko vsebuje manjše količine lahko hlapnih nečistoč. Podjetje Martina Srša s.p., ki ima dolgoletno tradicijo, in se ukvarja prvenstveno s proizvodnjo destilirane vode.

S pomočjo sodobnih aparatov proizvaja destilirano vodo in zagotavlja visoko kvaliteto destilirane vode, katero pa uporabljajo tudi za proizvodnjo ostalih izdelkov, iz njihovega proizvodne ponudbe.

11-destilirana_voda_3_sl-f21661166189f3b2

V vsakdanji uporabi se pogosto uporablja demineralizirana voda, ki ni tako temeljito očiščena. Slednja se pridobiva s pomočjo ionskih izmenjevalcev. Za pridobivanje prečiščene vode se uporablja tudi postopek reverzna osmoza, ki daje vodi podobne kakovosti kot destilacija. Kot že rečeno je v vsakdanji uporabi demineralizirana voda , ki pa je namenjena nam najbolj znane parne likalnike, akumolatorje, hladilnike, sobne rastline, akvarij itd.

Uporablja se tudi vse več v industriji za pravilno delovanje zahtevnejših strojev v kovinarstvu kot tudi v fotografski in tiskarski industriji. Kvalitetnejša demineralizirana voda pa se uporablja v laboratorijih, za prehrambene namene, za redčenje alkoholnih in brezalkoholnih pijač ter bolnišnice.

V svoji raznoliki ponudbi imajo tudi zelo kvalitetno čistilo za čiščeneje in odmrzovanje avtomobilskih stekel, SUPER GLASS tako letno kot zimsko, Posredujejo pa tudi tekočino za avtomobilske hladilnike in sicer: Antifriz K11 modri koncentrat zmrzlišče -70, ter rdeči G12 za novejše tipe motorjev.

13-antifriz_g_12_sl-176f4daba9d02ced

Vsi izdelki so pakirani v različno vrsto embalaže in sicer 1L, 3L, 5L, 10L, 20L, 25L, 50L, 1000L, ali seveda po dogovoru in željah stranke. Vsa embalaža je primerno označena z prepoznavno etiketo katera vsebuje vse potrebne podatke kot tudi z ean kodo.

Slovensko podjetje na področju proizvodnje destilirane vode izjemno uspešno posluje in raste tudi v času gospodarske krize, in so svojim kupcem zanesljiv partner že veliko let. Na enem mestu nudijo prav vse, če potrebujete destilirano vodo, čistilo za čiščenje ali odmrzovanje stekel.

Kvaliteto svojih izdelkov poznajo predvsem na slovenskem trgu. Kupce so prepričali s kratkim odzivnim časom in zanesljivostjo. Izdelke proizvajajo na osnovi posameznih naročil za znanega kupca. Podjetje, ki se uspešno sooča z izzivi sodobnega časa in ustvarja smernice na področju izdelave destilirane vode.

Leave a Reply