25
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Vam je nerodno, da bi prijatelja ali sorodnika spet prosili za posojilo? Iščete zaupanja vrednega ponudnika?

Zanesljiv in zaupanja vreden ponudnik hitrih gotovinskih kreditov SKUPINA 8, finančne storitve, d.o.o., že od leta 2008 omogoča fizičnim osebam hiter, diskreten in korekten najem gotovinskega posojila v višini 500 ali 1000 EUR.

Posojilo s takojšnjim izplačilom gotovine lahko pridobijo vsi, ki so redno zaposleni ali upokojenci. Pred odobritvijo posojila se preveri boniteta kreditojemalca, tako da stranka dobi odgovor v najkrajšem možnem času, brez dolgega čakanja in praznih obljub.

Poslovalnice SKUPINA8 se nahajajo v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kopru tako, da so vas dostopni ne glede na to, od kje prihajate.

Glede na to, da poslujejo že od leta 2008 in so po naši oceni zagotovo zanesljivo podjetje, smo jih malce povprašali, na kaj točno moramo biti pozorni, ko se odločamo za najem posojila pri kreditodajalcu, ki ni banka. Opozorili so nas na to, da potrošniška posojila v Sloveniji poleg bank ponuja kar lepo število kreditodajalcev. Zato svetujejo, da se pred najemom posojila prepričate ali imate opravka s poštenim in zaupanja vrednim podjetjem. Dobro je preveriti in primerjajti ponudbe med seboj. Predvsem pa bodite pozorni ali ima podjetje pri katerem najemate posojilo dovoljenje za potrošniško kreditiranje.

Na žalost je tako, da človek v stiski velikokrat sprejme slabo odločitev. Naj ne bo vaš najem hitrega posojila ena takšnih!

 

Pogodba, katero podpisujete za najem posojila mora biti sestavljena v skladu z določili Zakona o potrošniških kreditih (Zpotk-1). V primeru, da pogodba omenjenih določil ne upošteva v celoti so vaše pravice v primeru najema tovrstnega posojila lahko veliko manjše in verjetnost oškodovanja veliko večja. Predvsem pa premislite in preračunajte, ali boste sposobni odplačevati posojilo in v kakšnem znesku ga boste preplačali.

 

V kolikor se odločate za najem hitrega gotovinskega posojila pri nebančnih ponudnikih vam svetujemo, da pred najemom preverite tudi njihovo ponudbo na WWW.SKUPINA8.SI

 

 

Leave a Reply