07
Dec
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Za uživanje v bližajoči snežni pravljici, je sankanje izvrstna priložnost gibanja na svežem zraku.

Pravi sankači prisegajo na kakovostne sani s pletenim nepremočljivim sedežem in gibljivim prednjim delom, ki ga krmarijo s pomočjo traku ali neposredno z rokami. Takšne sani nudijo mnogo več sankaškega užitka, so udobnejše za vožnjo in stabilnejše.

Prav take sani izdeluje Mizarstvo Rožič. Imajo namreč več vrst sani, različnih velikosti, ki so primerne tako za rekreativce, kot tudi za tiste, ki si želijo nekaj več.

Za sani, iz njihove ponudbe, so leta 2007 na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju prejeli priznanje za kvaliteto “BRONASTI CEH”.

IMG_0370(1)

Sani so izdelane iz kvalitetnega lepljenega jesenovega lesa. Sedež je prepleten iz nepremočljivih nylon trakov ali pa je izdelan iz nepremočljivega platna. Drsne ploskve so iz kvalitetne mešanice kovine, na podlago postavljene pod kotom. Na sani, ki imajo sedež prepleten iz trakov, se lahko pritrdi tudi sedež za otroka. Sani so gibljive, lahko vodljive in hitre. V ponudbi najdete otroške sani, sani enosed, sani dvosed in športne sani.

Mizarstvo Rožič poleg pestre ponudbe sani nudi tudi servis ter popravilo za sani izdelane pri njih.

Sankanje je odlična izbira za uživanje v zimskih radostih. Še vedno velja, da so najboljše sanke ravno tiste narejene doma. Zato so sani mizarstva Rožič prava izbira. Ne pozabite tudi na varnost in seveda topel čaj  ob nepozabni sprostitvi, sankanju.

Sani si lahko ogledate in kupite na naslovu Podljubelj 137.

Mizarstvo Rožič | Matjaž Rožič s.p.

Podljubelj 137, 4290 Tržič

http://www.mizarstvo-rozic.si

Leave a Reply