05
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Inovativno družinsko slovensko podjetje PREVIA d.o.o., z dolgoletno tradicijo je specializirano za izdelavo tekstilne opreme za vrtce.

Tekstilna oprema podjetja PREVIA d.o.o. za najmlajše družinske člane v vrtcih zagotavlja varnost, koži prijetne materiale, lepih dezenov in barv, brez škodljivih formaldehidov, ftalatov, kovin in posledično nudi tudi visoko varnost z visokimi normativi.  Njihove izdelke uporabljajo v Domžalskih vrtcih, Kamniku, Črnomlju,  Medvodah, Cerkljah, Komendi, Šmartnem, Radovljici, Žalcu, Zagorju, Logatcu,  Črnuč, Beltincev, Grosupljem, Brezovici, Borovnici, , Novi Gorici, Novem mestu, Izoli, Kopru, Lendavi, Šentilju, Tržiču, Slovenski Bistrici, Bledu, ljubljanskih vrtcih: Mojca, Jelka,Ciciban, Najdihojca, Vrhovcih, Viških vrtcih in še v mnogih vrtcih v  drugih slovenskih krajih.

Materiali so 100% bombažna enobarva ali tiskana tkanina kot tudi jersey. Medvloge so 100% antialergiski poliester. Vsa leta proizvodnje in lastnega razvoja, so si pridobili največji ugled na slovenskem trgu, saj so dosegli visok nivo kvalitete in prepoznaven slog izdelkov, ki se kaže v največji meri skozi kvaliteto. Posebno so ponosni na slinčke, ki jih izdelujejo iz plastificiranega frotirja, katere je možno prati na 95C in sušiti v sušilcu na 70C, ne da bi se plastificiran del slinčka lomil ali odstopal. V vseh vrtcih so izredno zadovoljni z njihovo kakovostjo. Poleg posteljnine izdelujejo še drobne tekstilne izdelke, ki jih v vrtcih veliko potrebujejo (tetra plenice, krpice, predpasnike, delovne obleke za vzgojni kader, igralne hlačke in majčke…)

Zagotovo bo podjetje tudi v prihodnosti ostalo še naprej v vrhu na področju otroških tekstilnih izdelkov in bodo še naprej skrbeli, da bodo naši malčki v dotiku s skrbno izbranimi in narejenimi prijetnimi materiali brezskrbno uživali v vrtcu.

11258148_585932978214970_6695051475081622844_n

Leave a Reply