16
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Reden servis in vzdrževanje IT infrastrukture in opreme, je ključ do uspeha pri poslovanju vsakega podjetja. Računalniki, operacijski sistemi, uporabniški programi, komunikacijska oprema in vsa celotna IT oprema morajo vedno brezhibno delovati in zagotavljati nemoteno poslovanje vašega podjetja.

Polona svetovanje storitev, trgovina in turizem, podjetje, je pravšnji naslov za to, saj profesionalno izvaja servis in vzdrževanje IT opreme in je zastopnik zanesljivih partnerjev. Deležni boste kakovostnega in zanesljivega vzdrževanja ter servisiranja IT opreme na individualen in prijazen način.

Trgovina

V njihovi ponudbi lahko izberete tudi servis za vso računalniško, video ter avdio opremo, popravilo osnovnih plošč računalnikov in notesnikov CBGA, CCGA, CSP, QFN, MLF, PGA reballing in menjava.

Podjetje, ki je odlična izbira za vzdrževanje in servisiranje vaše IT opreme. Z odličnim delom in osredotočenjem na vaše potrebe, to tudi izvedejo. Glede na njihovo znanje in izkušje omogočajo vzdrževanje in servisiranje računalniške opreme različnih proizvajalcev oziroma blagovnih znamk, hkrati pa so pooblaščeni servisni center priznanih svetovnih blagovnih znamk, kot so Ushio, Benq, Boxligh, EMS, Hantarex, TECH-IT, ACTIVE8-3D. Prejeli so certifikat podjetja Dell in podjetja Lenovo. Pri izbiri dobaviteljev se vedno usmerjajo predvsem na kvaliteto izdelkov, da svojim kupcem ponujajo le najboljše.

V prodajnem programu imajo tudi artikle blagovnih znamk Toshiba, Dell, HP, Acer, Oki, Fujitsu Siemens, MSI in mnoge druge. V njihovi spletni trgovini si lahko ogledate ponudbo izdelkov, ki jih vedno bogatijo in dopolnjujejo z novimi artikli.

Predanost in vrhunsko znanje zaposlenih ter na inovativne, k stranki usmerjene rešitve, s katerimi omogočajo izboljševanje. Ekipa vrhunskih strokovnjakov, ki lahko še tako zahtevne naloge opravi z odliko. Zaupanja vredno podjetje, s temeljnim ciljem, preseči zadovoljstvo strank in jih spremeniti v stalne, zveste stranke.

B2b

Polona svetovanje, storitev, trgovina in turizem d.o.o.

Strmec pri Leskovcu 48

2285 Zgornji Leskovec, Ptuj

http://www.polonadoo.si/en/

Leave a Reply